Εκνευρισμός Γιώργου Παπανδρέου από την παρερμηνεία των δηλώσεών του

 

Εκνευρισμένος φαίνεται να είναι ο Γιώργος Παπανδρέου με την εκμετάλλευση της σημερινής δήλωσής του από το επιτελείο του Χάρη Δούκα. Άνθρωποι κοντά του διαψεύδουν ότι έδωσε στήριξη στο Δήμαρχο της Αθήνας και επιμένουν ότι ο πρώην Πρωθυπουργός κρατάει ίσες αποστάσεις. 

Το kentroaristera.gr μίλησε με γνωστό Αχαιό που στον πρώτο γύρο στήριξε τον Παύλο Γερουλάνο και που όμως βρίσκεται κοντά στην οικογένεια των Παπανδρέου. Το πρόσωπο αυτό, που χαίρει της εκτίμησης του Γιώργου Παπανδρέου, μας δήλωσε ότι “ένας πρώην Πρωθυπουργός με το βεληνεκές του Γιώργου δεν θα έκανε ποτέ τέτοιο ατόπημα”. Συνεχίζοντας ο γνωστός Αχαιός και φίλος των Παπανδρέου μας δήλωσε: “Οι δηλώσεις του Γιώργου δεν επιδέχονται ερμηνείας, πολλώ δε μάλλον παρερμηνείας. Έδωσε την άδεια στο Χάρη να αναδημοσιεύσει τη δήλωσή του προκειμένου να διαδοθεί το μήνυμα της ενότητας και της αλλαγής που χρειάζεται ο τόπος, όπως θα την έδινε και στο Νίκο αν του ζητούσε το ίδιο πράγμα. Γνωρίζοντας το Γιώργο σας λέω με βεβαιότητα ότι πιθανότατα είναι σφόδρα εκνευρισμένος από το γεγονός”.

Νωρίτερα το απόγευμα ο πρώην Πρωθυπουργός είχε κάνει μια ισορροπημένη δήλωση κρατώντας ίσες αποστάσεις:

«Η Συμμετοχή μας, Αφετηρία Μάχης για Προοδευτική Διέξοδο. Με τη συμμετοχή μας αύριο, παίρνουμε θέση. Ψηφίζουμε για ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ, για μια δυνατή Προοδευτική Παράταξη.

Μπροστά μας έχουμε μεγάλες προκλήσεις. Μπορούμε να τις κερδίσουμε. Το αύριο της Ελλάδας είναι στα χέρια μας. Ένα διαφορετικό μέλλον, καλύτερο για όλους. Με τη δική μας μαζική παρουσία στις κάλπες ανοίγουμε τον δρόμο της προόδου.

Γιατί το ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι η απάντηση στη συντήρηση. Γιατί το ΠΑΣΟΚ ήταν και θα πρέπει να ξαναγίνει δύναμη Αλλαγής.

Η μάχη για την Προοδευτική Παράταξη είναι μάχη για τη Δημοκρατία. Το μέλλον μας είναι σήμερα στα χέρια των προοδευτικών πολιτών. Έχουμε επιλογή. Ας την κάνουμε πράξη.»

 

Αμέσως μετά το επιτελείο του υποψηφίου για την προεδρεία του ΠΑΣΟΚ κ. Χάρη Δούκα, έσπευσε να εκμεταλλευτεί τη δήλωση και να την μετατρέψει σε…καμπάνια στο διαδίκτυο.

Δείτε παρακάτω:

Leave a Reply