ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ Π.Α.ΜΕ – ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΦΟΝΤΟ… ΤΑ JUMBO

Με αφορμή χθεσινό ρεπορτάζ του kentroaristera.gr έξω από τα Jumbo στην Πρέβεζα, όπου δυνάμεις εργατικών συνδικάτων είχαν συγκεντρωθεί στο πλαίσιο απεργιακής κινητοποίησης του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας ενάντια στην απόφαση της εταιρείας να ανοίγει τα καταστήματα όλες τις Κυριακές του χρόνου, λάβαμε το παρακάτω e-mail από τον κ. Γεώργιο Πούμπη πρόεδρο του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας.

Ο γνωστός και ξεσκεπασμένος εργοδότης-συνδικαλιστής Καραγεωργόπουλος που το όνομά του εμπλέκεται σε 4 επιχειρήσεις με καθήκοντα προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου,που εμπλέκεται σε εξαγορές και  συγχωνεύσεις εταιρειών, ξαναχτύπησε.
Σαν γνήσιο μέλος της Κόζα Νόστρα που παριστάνει την ηγεσία της ΓΣΕΕ μέσα από μηχανισμούς νοθείας και αλλοίωσης των συσχετισμών, χωρίς ίχνος τσίπας βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στα ταξικά συνδικάτα που για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή περιφρούρησαν την απεργιακή κινητοποίηση,έκλεισαν την είσοδο του καταστήματος,ενημέρωσαν τους εργαζόμενους και δίνουν καθημερινή μάχη για τα δικαιώματα των εργαζομένων.
Όταν η απεργιακή κινητοποίηση έφθασε στο τέλος της και ενώ ο ίδιος και το συνάφι του βρήκαν την ευκαιρία να φύγουν σπεκουλάροντας πάνω  στο θάνατο ενός νέου νέου ανθρώπου.Ενώ έφαγε και ήπιε το καφεδάκι του ξαναγύρισε στα JUMBO για να βγάλει φωτογραφία (άλλωστε για αυτό παρεβρέθηκε εκεί) και να συκοφαντήσει τα  ταξικά συνδικάτα που βρίσκονται στην πρώτη  γραμμή του αγώνα για την υπεράσπιση της Κυριακάτικης Αργίας  να προβοκάρει την κινητοποίηση.Εκτός του ρόλου του εργοδότη-συνδικαλιστή μέσα στις γραμμές του κινήματος,εκτός του ότι αυτός και η κλίκα του σε ΓΣΕΕ και ΟΙΥΕ έχουν στηρίξει όλα τα αντεργατικά μέτρα, έχει αναλάβει και τον ρόλο του προβοκάτορα.Θα πρέπει να αναρωτηθεί ποιος πρωτοστατεί στην οργάνωση της πάλης των εργαζομένων και αν το συνάφι του,οι εργατοπατέρες του ΕΚ Πρέβεζας μπορούν να οργανώσουν μια κινητιποίηση καθώς ούτε τον ευατό τους καλά καλά δεν μπορούν να κινητοποιήσουν.
ΥΓ. Όπου πατάνε το πόδι τους όλοι αυτοί οι  σύγχρονοι Εφιάλτες θα γνωρίζουν την χλεύη και την αποδοκιμασία από το συνδικαλιστικό κίνημα.Να μην τολμήσουν να ξαναεμφανιστούν σε καμία κινητοποίηση.Είναι ανεπιθύμητοι.
Παρακαλούμε σε δημοσίευση του σχολίου.

Για το περιεχόμενο του πιο πάνω e-mail ζητήσαμε σχόλιο και από τον κ. Δημήτρη Καραγεωργόπουλο, στον οποίο ο κ. Πούμπης αποδίδει τους παραπάνω βαρύτατους χαρακτηρισμούς. Ο κ. Καραγεωργόπουλος δεν θέλησε να δώσει έκταση στο γεγονός και περιορίστηκε σε μια μάλλον λακωνική δήλωση.

Μας δήλωσε ότι:

Ο κ. Πούμπης ως έμπειρος συνδικαλιστής και ενήλικας άνθρωπος, είναι σε θέση να διακρίνει πότε μια δημόσια δήλωση εκφεύγει των ορίων της (έστω και σκληρής) συνδικαλιστικής κριτικής και πότε παίρνει χαρακτηριστικά ποινικώς κολάσιμης πράξης. Στην προκειμένη περίπτωση δεν θα δώσω τροφή στην αντιπαράθεση, αφήνω μόνο του τον κύριο Πούμπη να γίνεται περίγελος με τις πράξεις και τα λεγόμενά του στην εργοδοσία των Jumbo, είναι αυτονόητο ότι θα προστατέψω με κάθε νόμιμο τρόπο την τιμή και την υπόληψή μου έναντι των βαρύτατων και προσβλητικών χαρακτηρισμών, των ύβρεων, του ψεύδους και των συκοφαντιών του εν λόγω κυρίου.

Για όσους αναγνώστες μας δεν παρακολούθησαν το χθεσινό μας ρεπορτάζ, αναφέρουμε ότι χθες, στη θέα του συνδικαλιστή της ΓΣΕΕ τα μέλη του ΠΑΜΕ κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του απαιτώντας να απομακρυνθεί από το σημείο. Κάτι τέτοιο δεν έγινε αποδεκτό και για ένα τέταρτο περίπου οι δυο ομάδες αντάλλασσαν «γαλλικά»… καφέδες και σπρωξιές, με το ΠΑΜΕ να επιδεικνύει επιθετική συμπεριφορά. Ο Καραγεωργόπουλος και τα μέλη του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων αντιστάθηκαν και παρέμειναν στο σημείο, ενώ όπως ο ίδιος δήλωσε στο kentroaristera «δεν θα μου απαγορεύσει κανένας να συμμετέχω σε εργατικές κινητοποιήσεις και συναθροίσεις». Ωστόσο, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ είχαν ήδη τερματίσει την περιφρούρηση και είχαν απομακρυνθεί από το κατάστημα, γεγονός που προκάλεσε δεικτικό σχόλιο του κ. Καραγεωργόπουλου on camera στο kentroaristera. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «η ώρα είναι δυο παρά πέντε, το κατάστημα όπως βλέπετε είναι ανοιχτό και αυτοί που σήμερα το πρωι μας εγκαλούσαν για την περιφρούρηση έχουν ήδη αποχωρήσει».

Πιθανότατα η τελευταία δήλωση του κ. Καραγεωργόπουλου, η οποία κατεγράφη από την ρεπόρτερ του Kentroaristera, προκάλεσε την αποστολή του e-mail του κ. Πούμπη.