ΧΑΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΜΕ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ Π.Α.ΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ JUMBO (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κακός χαμός έγινε σήμερα στην Πρέβεζα έξω από το κατάστημα Jumbo, κατά τη διάρκεια της απεργιακής κινητοποίησης ενάντια στο Κυριακάτικο άνοιγμα.

Από νωρίς είχαν αναπτυχθεί δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ έξω από το κατάστημα, ενώ κατά τις 10.30, λίγο πριν το άνοιγμα, κατέφτασαν στο σημείο και δυνάμεις του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας και του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ» με επικεφαλής τον Πρόεδρο της οργάνωσης Δημήτρη Καραγεωργόπουλο.

Στη θέα του συνδικαλιστή της ΓΣΕΕ τα μέλη του ΠΑΜΕ κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του απαιτώντας να απομακρυνθεί από το σημείο. Κάτι τέτοιο δεν έγινε αποδεκτό και για ένα τέταρτο περίπου οι δυο ομάδες αντάλλασσαν «γαλλικά»… καφέδες και σπρωξιές, με το ΠΑΜΕ να επιδεικνύει επιθετική συμπεριφορά.

Ο Καραγεωργόπουλος και τα μέλη του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων αντιστάθηκαν και παρέμειναν στο σημείο, ενώ όπως ο ίδιος δήλωσε στο kentroaristera «δεν θα μου απαγορεύσει κανένας να συμμετέχω σε εργατικές κινητοποιήσεις και συναθροίσεις».

Μάλιστα, ως απάντηση στις κατηγορίες μελών του ΠΑΜΕ ότι είναι «εργοδότης-συνδικαλιστής», ο Καραγεωργόπουλος τους ανταπάντησε «να πάτε να μαζέψετε πρώτα τους δικούς σας εργοδότες και ειδικά εκείνον τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Ξενοδοχείου στο Ρέθυμνο, που μας τον έχετε επικεφαλή στο Εργατικό Κέντρο και αντιπρόσωπο στην ΟΙΥΕ». Αυτό ήταν κάτι που έφερε σε αμηχανία προς στιγμήν τα μέλη του ΠΑΜΕ και αμέσως μετά τα πνεύματα ηρέμησαν.

Κατά τις 12 το μεσημέρι οι δυνάμεις του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας αποχώρησαν προσωρινά από το σημείο, προκειμένου να παραβρεθούν σε κηδεία ενός νέου ανθρώπου, συγγενικού προσώπου του προέδρου του ΕΚΠ, για να επανέλθουν στο σημείο με την «ΕΝΩΣΗ» στις 13.30 όπου και παρέμειναν για αρκετή ώρα. Ωστόσο, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ είχαν ήδη τερματίσει την περιφρούρηση και είχαν απομακρυνθεί από το κατάστημα, γεγονός που προκάλεσε δεικτικό σχόλιο του κ. Καραγεωργόπουλου on camera στο kentroaristera. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «η ώρα είναι δυο παρά πέντε, το κατάστημα όπως βλέπετε είναι ανοιχτό και αυτοί που σήμερα το πρωι μας εγκαλούσαν για την περιφρούρηση έχουν ήδη αποχωρήσει».

Το kentroaristera σας παραθέτει παρακάτω βίντεο με τη δήλωση του κ. Καραγεωργόπουλου και φωτογραφικό υλικό από τη σημερινή σύρραξη έξω από το κατάστημα Jumbo της Πρέβεζας: