Ανακοίνωση Τομέα Άμυνας ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για τον εορτασμό των Ενόπλων Δυνάμεων

Η ελληνική πολιτεία και ο ελληνικός λαός γιορτάζουν σήμερα τα Εισόδια της Θεοτόκου και τιμούν τις ´Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας. Η συνεισφορά τους στην εθνική μας κυριαρχία και ύπαρξη, είναι καθοριστική και καταλυτική. Φρουρώντας ασταμάτητα την πατρίδα μας σε αέρα, ξηρά και θάλασσα, δημιουργούν πλέγμα ασφάλειας και ισχύος, ώστε να μπορούμε όλοι εμείς σε συνθήκες ειρήνης να αναπτυσσόμαστε. 

Το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής διαχρονικά βρίσκεται δίπλα στις ανάγκες του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, τους στυλοβάτες της αμυντικής μας ισχύος.

 Ως Τομέας Άμυνας, ασχολούμαστε με όλες μας τις δυνάμεις με τα προβλήματα των στελεχών όλων των βαθμίδων, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια για την επίλυσή τους. Παραγωγικά, με συναντήσεις, συζητήσεις, την απαιτούμενη διερεύνηση, με συνεχείς προτάσεις, αλλά και τον αυστηρό έλεγχο. Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στην πορεία της ενδυνάμωσής του και της συγκρότησης μιας συνολικής κυβερνητικής εναλλακτικής πρότασης απέναντι στην αναποτελεσματική διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, εντάσσει σε υψηλό επίπεδο την πρότασή του για την άμυνα της χώρας, μέσω των απαραίτητων εξοπλισμών και της ενίσχυσης της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας. Στην πορεία αυτή εμείς είμαστε παρόντες, τη διαμορφώνουμε και αναβαθμίζουμε τα ζητήματα των Ενόπλων Δυνάμεων ως άμεσης προτεραιότητας. Οι ´Ένοπλες Δυνάμεις μας αξίζουν πολλά και ουσιαστικά. Οι ευχές και οι τιμές μετριούνται με πράξεις.

Τιμούμε όλους αυτούς που διαχρονικά θυσιάστηκαν στο βωμό του καθήκοντος στον πόλεμο και στην ειρήνη.


Πηγή

Leave a Reply