«Ο Πρωθυπουργός και η ΝΔ επιμένουν να μιλούν για σενάρια συνεργασίας με το “Μέρα 25” ενώ έχουμε πει επανειλημμένα και ξεκάθαρα ότι αυτό δε θα συμβεί ποτέ. Έχουν περάσει από τα fake news στη μυθομανία»

Στην εκπομπή «Καλημέρα» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ και τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά μίλησε σήμερα ο Παναγιώτης Δουδωνής, Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο συμμετοχής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σε κυβέρνηση συνεργασίας μαζί με το ΜΕΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη, ο Παναγιώτης Δουδωνής ξεκαθάρισε ότι : «Το ΠΑΣΟΚ με τις θυσίες του ελληνικού λαού και τη μεγάλη πτώση των εκλογικών και δημοσκοπικών του ποσοστών το 2010-2012, έσωσε την χώρα από την χρεοκοπία, στην οποία θα την είχε περιαγάγει η κυβέρνηση Καραμανλή, της οποίας κυβερνητικός εκπρόσωπος ήταν ο κ. Αντώναρος. Για να δούμε και τι συνδέει τη Νέα Δημοκρατία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Το κόμμα το οποίο έσωσε την χώρα από την χρεοκοπία, δεν θα μπορούσε ποτέ να συνεργαστεί με τον άνθρωπο που πήγε να μας οδηγήσει στην χρεοκοπία, τον κ.Βαρουφάκη. Το έχουμε πει σε όλους τους τόνους, ο Πρόεδρος μας, όλα τα στελέχη μας. Ο Πρωθυπουργός, όμως, και η Νέα Δημοκρατία επιμένουν να αναφέρονται σε σενάριο τερατογενέσεως. Έχουν περάσει από τα fake news στη μυθομανία».

Απευθυνόμενος στον κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής επισήμανε: «Λέτε στους ψηφοφόρους να μη ρισκάρουν την τύχη της Ελλάδας και να δώσουν ψήφο στο κόμμα που άφησε διψήφιο έλλειμμα, στο κόμμα το οποίο έφτασε την Ελλάδα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας; Λέτε ότι είναι επικίνδυνο το ΠΑΣΟΚ, το οποίο λειτούργησε πάντα με συνέπεια; Πότε το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει άλλα σε επίπεδο συνεργασιών από αυτά που έχει πει;»

Ο Παναγιώτης Δουδωνής αναφέρθηκε και στο πόρισμα της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

 «Επειδή ο κ. Γεωργιάδης και η Νέα Δημοκρατία κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια και επειδή εμείς δεν λέμε ψέματα, ιδού το πόρισμα της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων. Διαβάστε τις σελίδες 117-118 να δείτε τι λέει για τον Σταθμάρχη και αναρωτηθείτε τίνος ήταν ρουσφέτι» κατέληξε ο Γραμματέας Πολιτικούς Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.


Πηγή

Leave a Reply