ΠΑΣΟΚ : Ο Νίκος Σκουλάς ήταν άνθρωπος της προσφοράς προς την κοινωνία

Αποχαιρετούμε με βαθιά θλίψη και σεβασμό τον Νίκο Σκουλά, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΚ, εκ των ιδρυτικών μελών του ΠΑΣΟΚ και πρώην Υπουργό, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ

Με συλλυπητήριο μήνυμά του το ΠΑΣΟΚ εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για τον θάνατο του πρώην υπουργού του κόμματος και ιδρυτικού στελέχους του ΠΑΚ, Νίκου Σκουλά.

Ο Νίκος Σκουλάς, ο οποίος είχε διατελέσει υπουργός κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, αλλά και πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού τη δεκαετία του 1980, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

Αποχαιρετούμε με βαθιά θλίψη  και σεβασμό τον Νίκο Σκουλά, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΚ, εκ των ιδρυτικών μελών του ΠΑΣΟΚ και πρώην Υπουργό.

Ο Νίκος Σκουλάς ανέπτυξε έντονη αντιδικτατορική δράση και ήταν δυναμικά παρών στους αγώνες για τη δημοκρατία και την Αλλαγή.

Στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου, ο κρητικός πολιτικός εργάστηκε με ήθος και εντιμότητα  σε πολλές κυβερνητικές θέσεις με ιδιαίτερο σημείο αναφοράς την πολιτική για τον Τουρισμό αναλαμβάνοντας το νεοϊδρυθέν Υπουργείο.

Άνθρωπος της προσφοράς προς την κοινωνία, ακέραιος και οραματιστής, μία σπάνια προσωπικότητα, που άφησε ξεχωριστό αποτύπωμα στην πολιτική ιστορία της χώρας και τη Δημοκρατική Παράταξη.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Leave a Reply