Ενωτικός ο Κασσελακης: Στους συντροφους ο πρώτος ειναι πρώτος και ο δεύτερος ειναι πρώτος

Στην πρώτη του δήλωση ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κασσελάκης τόνισε ότι «σήμερα το φως κέρδισε και η ελπίδα συλλογικά γίνεται το μέλλον

Ενωτικός και με διάθεση να «διορθώσει» το ατόπημά του για το Κυπριακό εμφανίσθηκε στην πρώτου του δήλωση ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο  Στέφανος Κασσελάκης. Δήλωσε ότι τιμά την Εφη Αχτσιόγλου και σημείωσε ότι μεταξύ συντρόφων ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος, ενώ έκανε γνωστό ότι το πρώτο του ταξίδι με τη νέα του ιδιότητα θα είναι στην Κύπρο.

Ειδικότερα, ο κ. Κασσελάκης, είπε: 

«Σήμερα το φως κέρδισε και η ελπίδα συλλογικά γίνεται το μέλλον. Η σκέψη μου σήμερα είναι στους πληγέντες της Θεσσαλίας που έχουν περάσει δυσκολίες και έχουν μπροστά τους άλλη μία δυσκολία και ελπίζω να είναι έτοιμος ο κρατικός μηχανισμός.
Ευχαριστώ τα 150.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν και έδειξαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ και θα κερδίσει ξανά. Ευχαριστώ τους εθελοντές της καμπάνιας μου, τους εθελοντές των εφορευτικών. Να ευχαριστήσω τα 30 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που μου έδωσαν την ευκαιρία και τα στελέχη που επέλεξαν να σταθούν μαζί μου, δίπλα στο φως.
Ευχαριστώ ολόψυχα τον Νίκο Παππά.
Το τελευταίο ευχαριστώ είναι για την οικογένειά μου.
Να ευχαριστήσω την δική μου οικογένεια, τον Τάιλερ.
Επικοινώνησα με την Εφη Αχτσιόγλου που με συνεχάρη και τις έδωσα κι εγώ τα συγχαρητήριά μου, την εκτιμώ πολύ και προσβλέπω στη συνεργασία της για να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ μεγάλος και να αλλάξει τον τόπο.
Είμαστε εδώ χάρη στην ελληνική κοινωνία και σας λέω «δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ»
Αύριο αρχίζει η σκληρή δουλειά και να θυμάστε στους συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος, αλλά και ο δεύτερος είναι πρώτος.
Η πρώτη μου επίσκεψη θα είναι στην Κύπρο»

Ο κ. Κασσελάκης έφτασε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου στις 12 το βράδυ φανερά ευδιάθετος όπου τον περίμενε πλήθος ψηφοφόρων για να τον συγχαρεί με χειροκροτήματα, επευφημίες, αλλά και συνθήματα.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Leave a Reply