«Ο κ. Αντώναρος συμμετέχει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ως κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, που έφτασε τη χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας»

Στο πλαίσιο τηλεοπτικής του παρουσίας στην εκπομπή «Καλημέρα» (Τ/Σ ΣΚΑΪ) με τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά, ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Δουδωνής, σχολίασε την υποψηφιότητα του Ευάγγελου Αντώναρου στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στις κυβερνήσεις πριν το 2015 γενικώς και αορίστως, εξισώνοντας αυτούς που έσωσαν τη χώρα με εκείνους που την έφτασαν στο χείλος της χρεοκοπίας. Εντάσσοντας μάλιστα στα ψηφοδέλτια του τον κυβερνητικό εκπρόσωπο της Κυβέρνησης Καραμανλή που έφτασε τη χώρα στη χρεοκοπία με το υπέρογκο έλλειμμα και το υπέρογκο δημόσιο χρέος. Το θράσος είναι τεράστιο. Βγαίνει, δε, ο κ. Αντώναρος και μιλά για τη δημοκρατική παράταξη με αυτούς τους χαρακτηρισμούς; Ως τι είναι ο κ. Αντώναρος στον ΣΥΡΙΖΑ; Ως καραμανλικός; Κεντροδεξιός; Δεξιός; Ως Υπουργός του Καραμανλή; Ποια από αυτές τις ιδιότητες συνιστά μια προοδευτική διεύρυνση;» σημείωσε ο κ. Δουδωνής.

«Οι πολίτες αντιλαμβάνονται την ανακολουθία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τη βάση στην οποία στηρίζεται η εν λόγω διεύρυνση. Είναι η βάση του λαϊκισμού και της χρεοκοπίας» συμπλήρωσε ο κ. Δουδωνής.

«Η Νέα Δημοκρατία διακινεί αυτό το ψεύδος περί Βαρουφάκη. Σας έχουμε απαντήσει άπαντες από το ΠΑΣΟΚ με πολύ σαφή τρόπο: Εμείς που είμαστε το κόμμα που έσωσε τη χώρα από την χρεοκοπία με θυσίες από τον ελληνικό λαό με το κόμμα του οποίου προΐσταται ο άνθρωπος που έφερε τη χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας, δεν μπορούμε ποτέ να συνεργαστούμε. Απορώ γιατί το επαναλαμβάνει η Νέα Δημοκρατία. Διαδίδει fake news» αποδόμησε ο κ. Δουδωνής τους ισχυρισμούς των κυβερνητικών στελεχών.

«ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία σας ενώνει η χρεοκοπία, το ψεύδος και ο λαϊκισμός» ανταπάντησε ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού στον παριστάμενο εκπρόσωπο τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τ. Γαϊτάνη, που υπερασπίστηκε την Κυβέρνηση Καραμανλή.

Στον απόηχο της συζήτησης για τη διεξαγωγή debate μεταξύ των πολιτικών αρχηγών ο κ. Δουδωνής υπογράμμισε: «Το debate των δυο αγνοεί τα άλλα κόμματα και λειτουργεί αντιθεσμικά εξισώνοντας τη χώρα με προεδρικό σύστημα που έχει δυο γύρους».


Πηγή

Leave a Reply