Τα ονόματα του νέου κομματικού οργάνου της ΔΗΣΥ

Εκτός του ότι η Φώφη Γεννηματά πιστεύει ότι εδώ που βρίσκεται η χώρα, δεν φτάνει μόνο  η έξοδος στις αγορές για να πυροδοτήσει νέο θετικό κλίμα στην οικονομία, αλλά χρειάζεται να γίνουν πολλά περισσότερα και πάντως όχι πολιτική χειραγώγηση της Δικαιοσύνης, στη Δημοκρατική Συμπαράταξη προετοιμάζονται με εντατικούς ρυθμούς, γιατί εκτιμούν ότι με όλα όσα γίνονται ειδικά στις μέρες αυτές, σχετικά με τη Δικαιοσύνη,  οι εξελίξεις από τον Σεπτέμβριο για την κυβέρνηση θα είναι πάρα πολύ έντονες.

Για αυτό το λόγο τα στελέχη που θα συμμετάσχουν στη νέα Κεντρική επιτροπή της ΔΗΣΥ το νέο συντονιστικό όργανο το οποίο θα απαριθμεί πάνω από πενήντα στελέχη, έχουν έναν ιδιαίτερο ρόλο.

Πρόκειται για ένα όργανο κομματικό που στόχο έχει αφ ενός να λαμβάνει αποφάσεις μετά από εισηγήσεις των κομματικών οργάνων ή να συντονίζει όλες τις ενέργειες που χρειάζονται τα κόμματα που στελεχώνουν τη ΔΗΣΥ.

Θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των κομμάτων και κινήσεων της ΔΗΣΥ , οι επικεφαλής τους καθώς και οι 17 βουλευτές. Μάλιστα σήμερα Τρίτη πρόκειται να συνεδριάσει και το συντονιστικό όργανο στη βουλή για να σταθμίσει όλα τα γεγονότα έως τώρα με βάσει την αντιπαράθεση της κυβέρνησης με την αντιπολίτευση στο θέμα της δικαιοσύνης αλλά και για το τι σημαίνει πολιτικά η έξοδος της χώρας στις αγορές.

Αρχική απόφαση ήταν στο νέο κομματικό όργανο να μετέχουν εκπρόσωποι όλων των κινήσεων της ΔΗΣΥ, αλλά στη συνέχεια εκφράστηκε η ανάγκη το όργανο να διευρυνθεί και να προστεθούν αφ ενός οι επικεφαλής των κινήσεων αλλά και η Κ.Ο της συμπαράταξης ενώ θα μετέχουν ακόμη και τα μέλη που αρχικά είχαν αναλάβει να κάνουν τις συζητήσεις για την κεντροαριστερά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΣΥ 

Του Βαγγέλη Γιακουμή(Στο thecaller.gr)