Χτύπημα Χρυσόγονου σε Τσίπρα για την πολιτική του και την συμφωνία

«Δεν υπάρχει διαφοροποίηση σε όλα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν θα είχα θέση στο κόμμα», είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος, μιλώντας στον ρ/σ «Παραπολιτικά 90,1».

Μάλιστα, συνεχίζοντας τα «καρφιά», συμπλήρωσε ότι τελευταία φορά είδε τον Αλέξη Τσίπρα τον Μάρτιο του 2015.

Ειδικότερα, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 υποστήριξε ότι όπου έχει διαφορετική γνώμη την εκφράζει ενώ σχολιάζοντας το γεγονός ότι διαφοροποιήθηκε στην απόφαση καταδίκης του καθεστώτος Μαδούρο στη Βενεζουέλα τόνισε ότι «η γραμμή των ομάδων της ευρωπαϊκής Αριστεράς έλεγε να καταψηφίσουμε το ζήτημα κάτι που ακολούθησε το ένα τρίτο της ευρωπαϊκής Αριστεράς.»  Υποστήριξε ότι δεν είχε ενημέρωση ότι υπάρχει γραμμή ΣΥΡΙΖΑ και βρέθηκε με το κείμενο της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι τελευταία φορά είδε τον Αλέξη Τσίπρα τον Μάρτιο του 2015 λέγοντας ότι τον πρωθυπουργό ενημερώνει ο Δημήτρης Παπαδημούλης και ξεκαθάρισε ότι δεν κάνει επιθέσεις στην κυβέρνηση αλλά ούτε ωραιοποιεί τις καταστάσεις.

Εκτίμησε ότι η χώρα βρίσκεται σε δραματική κατάσταση ενώ τόνισε ότι η συγκεκριμένη συμφωνία είναι επώδυνη. Είπε πως τα αντίμετρα είναι θετικά και ευχήθηκε να υλοποιηθούν καθώς τελούν υπό την αίρεση ότι θα πιαστούν οι στόχοι.

Ο Κώστας Χρυσόγονος έκανε λόγο για σειρά αντισυνταγματικών μέτρων που έχουν ληφθεί στη χώρα για τις οποία υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις.

Αναφορικά με τη δομή και την οργάνωση του κόμματος είπε πως στο ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ όταν το κόμμα είχε 4% υπήρχαν 30,000 μέλη και τόνισε πως τότε είχε υποσχεθεί ότι θα γίνει μαζικό κόμμα και κατέληξε πως σήμερα είπε πως έχει λιγότερα μέλη και αυτό μακροπρόθεσμα δεν είναι βιώσιμο.