Λάρισα: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 69χρονος που χτύπησε με ψαροντούφεκο ο γιος του

Το πολύωρο χειρουργείο ολοκληρώθηκε και ο ασθενής βρίσκεται στη ΜΕΘ σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε καταστολή ο 69χρονος από τον Βόλο, που δέχθηκε το πρωί επίθεση με ψαροντούφεκο από τον γιο του.

Ο 69χρονος, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης της μεταλλικής βέργας από τους νευροχειρουργούς του νοσοκομείου.

Το πολύωρο χειρουργείο ολοκληρώθηκε, το καμάκι αφαιρέθηκε από το κεφάλι του και ο ασθενής βρίσκεται στη ΜΕΘ σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Το περιστατικό έγινε σήμερα το πρωί, επί των οδών Περραιβού – Γαλλίας στον Βόλο, όπου πήγε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον τραυματία, ενώ ο δράστης, εξαφανίστηκε και αναζητείται από την Αστυνομία.

Οπως αναφέρει το magnesianews.gr ότι γιος και πατέρας μάλωσαν και κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο 40χρονος πήρε το ψαροντούφεκο που έφερε μονό καμάκι και κατάφερε στον πατέρα του ένα χτύπημα στο στήθος, απ’ όπου ο άνδρας έβγαλε το καμάκι, ενώ όπλισε ξανά και έριξε και δεύτερη βολή, τον πέτυχε πίσω από το αυτί, με αποτέλεσμα το καμάκι να βγει από την άλλη πλευρά του κρανίου.


Πηγή

Leave a Reply