ΥΠΕΣ: Ενιαίο Κείμενο Εγκυκλίων 2018-2020

Σας ενημερώνουμε ότι σε μια προσπάθεια ανασκόπησης της δράσης της υπηρεσίας μας κατά τα έτη 2018-2020 καταρτίστηκε «Ενιαίο Κείμενο Εγκυκλίων 2018-2020», το οποίο σας διαβιβάζουμε προς ενημέρωσή σας, έχοντας την πεποίθηση ότι θα συμβάλλει στην προσπάθειά σας για μια αποτελεσματική τοπική αυτοδιοίκηση. Το εν λόγω Κείμενο, το οποίο αναρτήθηκε και στον ιστότοπο του Υπουργείου Εσωτερικών στην Ενότητα «Εγκύκλιοι»», περιλαμβάνει όλες τις εγκυκλίους και διευκρινιστικές οδηγίες, οι οποίες εκδόθηκαν από την υπηρεσία μας κατά τα ανωτέρω έτη, και αποτελεί την απαρχή μιας σειράς σχετικών ενιαίων κειμένων, τα οποία θα εκδίδονται σε ετήσια βάση.

Ευελπιστώντας ότι το εγχείρημά μας θα τύχει θετικής ανταπόκρισης, και έχοντας την πεποίθηση ότι πρόκληση για όλους εμάς που ασχολούμαστε με τη δημόσια διοίκηση είναι η ορθή και ομοιόμορφη εφαρμογή της νομοθεσίας, αναμένουμε τις τυχόν παρατηρήσεις σας για την ενδεχομένως περαιτέρω διευκρίνηση ή και αρτιότερη προσέγγιση των θεμάτων που αναπτύσσονται στο επισυναπτόμενο «Ενιαίο Κείμενο Εγκυκλίων 2018-2020», καθώς και τις τυχόν προτάσεις σας για έκδοση εγκύκλιων οδηγιών επί θεμάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων μας, όπως αυτές προκύπτουν από τις διατάξεις της παρ. 3ατου άρθρου 13 του π.δ. 141/2017 (Α΄ 180) «Οργανισμός Υπουργείου Εσωτερικών».

Θεωρούμε βέβαιο ότι οι απόψεις σας και οι τυχόν επισημάνσεις σας επί των προαναφερόμενων θεμάτων θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην επίτευξη του από κοινού μας στόχου, ήτοι την οικοδόμηση μιας αποδοτικής και λειτουργικής δημόσιας διοίκησης.

Αναμένοντας σχετική ανταπόκρισή σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας και είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΓΚΥΚΛΙΩΝ

Πηγή

Leave a Reply