ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: «Δεν μπορεί να κρύψει τον πανικό του από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών»

Λίγες ώρες μετά την καθιερωμένη Κυριακάτική ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του, κάνει λόγο για «πανικό» λόγω του αποτελέσματος των Ευρωεκλογών.

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να κρύψει τον πανικό του από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, γι’ αυτό και απολογείται εκ των υστέρων στους πολίτες για την ακρίβεια, η οποία εξαϋλώνει τα εισοδήματά τους», αναφέρει αρχικά σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. Προσθέτει δε, πως «τα μέτρα που ανακοινώνει για την αντιμετώπιση της ακρίβειας είναι, στην καλύτερη περίπτωση, ανεπαρκή».

«Ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να εμφανίσει ως “νέα”, μέτρα που δοκιμάστηκαν κι απέτυχαν, όπως έδειξε και η πρόσφατη έκθεση της Eurostat που αφορά στις τιμές σε βασικά προϊόντα στην Ελλάδα σε σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση για το έτος 2023», επισημαίνει και υπενθυμίζει την πρόταση του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη, για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στ. Κασσελάκης, έχει ζητήσει επανειλημμένως να έρθει, άμεσα, η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, προς συζήτηση στη Βουλή. Η ανακύκλωση ημίμετρων δεν ξεγελά κανέναν και, κυρίως, δεν λύνει το πρόβλημα», καταλήγει στην ανακοίνωσή του το κόμμα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Leave a Reply