Δήλωση Θανάση Γλαβίνα για τις δηλώσεις της υποψήφιας ευρωβουλευτή της ΝΔ Β. Φλέσσα

Δήλωση Θανάση Γλαβίνα, Εκπροσώπου Τύπου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για τις δηλώσεις της υποψήφιας ευρωβουλευτή της ΝΔ Β. Φλέσσα

Μια ακόμη εκδοχή της συγκάλυψης της τραγωδίας των Τεμπών εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, ακούσαμε σήμερα, αυτή τη φορά από την υποψήφια Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κα Φλέσσα, την οποία ομολογουμένως δεν είχαμε φανταστεί μέχρι στιγμής. Σύμφωνα λοιπόν με την κα Φλέσσα, τα θύματα των Τεμπών τα «σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί».  

Η ευθύνη λοιπόν για την τραγωδία και τον άδικο χαμό 57 ανθρώπων, σύμφωνα με την κα Φλέσσα, διαμοιράζεται σε «όλες και όλους» ανεξαιρέτως και αδιακρίτως, άρα και δεν χρειάζεται να γίνει καμία σχετική έρευνα,  καμία δικαστική διερεύνηση, κανένας καταλογισμός, καμία εξεταστική ή προανακριτική επιτροπή. Φταίνε όλοι και όλες ώστε να μην φταίνε αυτοί που πραγματικά έχουν την ευθύνη για τις παραλείψεις και για το ότι δεν ολοκλήρωσαν τη σύμβαση 717 στην ώρα της ώστε με βεβαιότητα να είχε αποφευχθεί η τραγωδία. 

Οι δηλώσεις της προσβάλλουν βάναυσα τη μνήμη των θυμάτων, τις οικογένειες τους και του αξιοπρεπούς αγώνα που διεξάγουν για την αποκάλυψη της αλήθειας και την απόδοση δικαιοσύνης καθώς και το κοινό αίσθημα. Καλούμε την Νέα Δημοκρατία να αποδοκιμάσει άμεσα τις δηλώσεις της κας Φλέσσα.


Πηγή

Leave a Reply