Kλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στην αγορά της Βικτώριας στην Αθήνα

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής με την ΚΤΕ Υπεύθυνη για το στεγαστικό  και βουλευτή Ευβοίας Κατερίνα Καζάνη, την Βουλευτή Λακωνίας Νάγια Γρηγοράκου, τον Βουλευτή Ιωαννίνων Ιωάννη Τσίμαρη και τον βουλευτή Νότιου Τομέα Β´ Αθήνας Παύλο Χρηστίδη, βρέθηκαν στην αγορά της Βικτώριας στο κέντρο της Αθήνας την Πέμπτη 21-3-2024. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν και μέλη της Τοπική οργάνωση ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής  6ης Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Αθηναίων και μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, διένειμαν έντυπο υλικό και συνομίλησαν με τον κόσμο, αναφορικά με το θέμα της στεγαστικής πολιτικής.

Το κλιμάκιο είχε την ευκαιρία να συναντήσει πολίτες και να ακούσει τις απόψεις και τη σοβαρή δυσαρέσκεια τους σχετικά με το στεγαστικό, που επηρεάζει το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Η σωρευτική αύξηση των ενοικίων κατά την πρώτη τετραετία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας ήταν 50%.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έχει παρουσιάσει συγκεκριμένες προτάσεις για ένα πρόγραμμα κοινωνικών κατοικιών, μέτρα για να αποκλιμακωθούν τα ενοίκια και βέβαια την πλήρη κατάργηση ή έστω αναστολή της golden visa. Για να πάψει το δικαίωμα στη στέγαση να θεωρείται πολυτέλεια.


Πηγή

Leave a Reply