«Η Κυβέρνηση προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την κλοπή του εισοδήματος των Ελλήνων μέσω της ακρίβειας των τροφίμων και της αισχροκέρδειας των Τραπεζών»

Βασικά σημεία από τη συνέντευξη του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, Αντιπροέδρου της Βουλής, στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» 

«Είμαι υπέρ της  προσπάθειας να υπάρχει σεβασμός στα δικαιώματα των ανθρώπων, όπως υπήρξε σεβασμός στην επιλογή δύο ανθρώπων να κάνουν ένα σύμφωνο συμβίωσης. Τα υπόλοιπα που συζητάμε, πρέπει πρώτα να τα δούμε. Σήμερα στη χώρα μας, που θέλουμε να φέρουμε το σχέδιο νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια, εάν θέσουμε το ερώτημα: “είναι προετοιμασμένη η χώρα και οι κοινωνικές της υπηρεσίες να βοηθήσουν αυτήν την προσπάθεια;”, θα σας απαντήσω ότι δεν είναι κανένας προετοιμασμένος.

Το σχέδιο νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια που φέρνει η Κυβέρνηση, προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την κλοπή του εισοδήματος των Ελλήνων μέσω της ακρίβειας των τροφίμων και της αισχροκέρδειας των Τραπεζών.

Ο κ. Βορίδης και η Κυβέρνηση δεν ανακοινώνουν τα προϊόντα στα οποία οι εταιρείες αισχροκερδούν και κλέβουν γιατί θέλουν να τις καλύψουν  καθώς γνωρίζουν ότι ο καταναλωτής θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Μας ανέφερε επίσης ότι η  Κυβέρνηση βάζει πρόστιμα. Ξέρετε τι πρόστιμο επιβλήθηκε στις Τράπεζες για τα 1,4 δισεκατομμύρια που αισχροκερδούν από τις προμήθειες; Συμβιβάστηκε η Κυβέρνηση με 41 εκατομμύρια. Επομένως, σήμερα πρέπει να μιλήσουμε για τα πραγματικά προβλήματα που υπάρχουν και να σταματήσει η Κυβέρνηση να αποπροσανατολίζει τον κόσμο».


Πηγή

Leave a Reply