Συνάντηση με το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων του ομίλου «Πειραϊκός Φαρμακευτικός Συνεταιρισμός» (ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ.)

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του ομίλου «Πειραϊκός Φαρμακευτικός Συνεταιρισμός» (ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ.) συναντήθηκε με τον Υπεύθυνο του ΚΤΕ Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Βουλευτή Βοιωτίας Γιώργο Μουλκιώτη και την Βουλευτή του Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας, Νάντια Γιαννακοπούλου, όπου τους επέδωσαν υπόμνημα και τους  ενημέρωσαν σχετικά με τις συνθήκες εργασίας που επικρατούν στον Όμιλο «ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ.», όπου όπως ανέφεραν αποτελούν καθημερινότητα τα περιστατικά εργασιακού εκφοβισμού, ψυχολογικής πίεσης και άνισης μεταχείρισης από στελέχη της ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ.

Επιπρόσθετα το ΔΣ ενημέρωσε τους Βουλευτές για την καταγγελία σχετικά με την απόλυση του Προέδρου του επιχειρηματικού Σωματείου και μέλος της Ομοσπονδίας φαρμάκου ΟΕΣΦΕΕ αλλά και εκπροσώπου των εργαζομένων του Ομίλου.

Εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ ο αρμόδιος του ΚΤΕ Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης επισήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ στέκεται δίπλα στο επιχειρηματικό σωματείο του Ομίλου «ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ.» και στους εργαζομένους και ότι είναι ξεκάθαρα απέναντι σε οποιαδήποτε μορφή συνδικαλιστικής δίωξης και μορφής εργασιακού εκφοβισμού. Τόνισε δε ότι θα ασκηθούν τα σχετικά μέσα Κοινοβουλευτικού Ελέγχου στην Βουλή  για το συγκεκριμένο θέμα.


Πηγή

Leave a Reply