Άδωνις Γεωργιάδης στο BBC: Η άποψη του Μητσοτάκη για τα Γλυπτά είναι η γνώμη 11 εκατομμυρίων Ελλήνων

Ο υπουργός Εργασίας σχολίασε μιλώντας στο BBC την απόφαση του Ρίσι Σούνακ να ακυρώσει την συνάντησή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη,

Για μια «κακή μέρα» στις σχέσεις Ελλάδας και Ηνωμένου Βασιλείου, έκανε λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «World at One» του Radio 4 του BBC. Σχολιάζοντας την απόφαση του Ρίσι Σούνακ να ακυρώσει την συνάντησή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο υπουργός Εργασίας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η άποψη που εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η άποψη 11 εκατομμυρίων Ελλήνων.

Συγκεκριμένα σχολίασε:

«Δεν θέλω να παρέμβω στις πολιτικές σας, δεν θα ήταν ευγενικό απέναντι σε έναν φίλο. Θα σας πω ξανά πως ήταν μια κακή ημέρα» είπε αρχικά ο υπουργός Εργασίας για το θέμα και συνέχισε:

«Πιστεύω πως όταν ο πρωθυπουργός σας το ξανασκεφτεί, θα καταλάβει πως ο Έλληνας ομόλογός του είναι μια σημαντική προσωπικότητα. Ο ελληνικός λαός τον επανεξέλεξε, τον εμπιστεύτηκε και θα είμαι ειλικρινής μαζί σας: αυτό που ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέντευξή του (στο BBC), δεν αποτελεί μονάχα τη δική του γνώμη. Αποτελεί τη μοναδική γνώμη που έχουν 11 εκατομμύρια Έλληνες και πολύ περισσοτέρα εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο».

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Leave a Reply