Ζαχαριάδης: Ανάρτηση με αιχμές για… το κόμμα «Νίκη» 

«Οι επικίνδυνες – συνωμοσιολογικές – αντιεπιστημονικές θέσεις του κόμματος «Νίκη» μας γυρνούν 100 χρόνια πίσω», τονίζει ο Κώστας Ζαχαριάδης

Αιχμές για την τοποθέτηση του επικεφαλής του κόμματος Νίκη Δημήτρη Νατσιού για τις εκτρώσεις και την «αγωγή αγνότητας» άφησε σε Twitter και Facebook ο Κώστας Ζαχαριάδης, αναρτώντας εξώφυλλο εντύπου από τη «Βιβλιοθήκη της Υγείας» του 1927, με θέμα τον αυνανισμό.

«Οι επικίνδυνες – συνωμοσιολογικές – αντιεπιστημονικές θέσεις του κόμματος «Νίκη» μας γυρνούν 100 χρόνια πίσω», τονίζει ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Νατσιός υποστήριξε ότι «το δικαίωμα της έκτρωσης δεν εδράζεται σε καμία ιατρική και νομική λογική. Ως δημοκρατικό, πατριωτικό κίνημα Νίκη πιστεύουμε πως κανένας απολύτως δεν έχει δικαίωμα προκλήσεως βλάβης στο έμβρυο. Εξ άκρας συλλήψεως υπάρχει άνθρωπος, υπάρχει το δικαίωμα του ανθρώπου, του αγέννητου παιδιού, αυτή είναι η άποψή μας».

Παράλληλα, πρότεινε να εισαχθεί στη διδασκαλία των παιδιών, από το Δημοτικό μάλιστα, η «αγωγή της αγνότητας», μέσα από την οποία θα εκθειάζεται ο θεσμός της οικογένειας. Να δείξουμε στα παιδιά και κάτι άλλο, μια αγωγή της προσοχής, να προβάλλουμε τον ιερό θεσμό της οικογένειας».
 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Leave a Reply