Βορίδης: Τη Δευτέρα στη Βουλή νομοθετική παρέμβαση για το κόμμα Κασιδιάρη

Η λεγόμενη αντισυστημική ψήφος και δεν αποτελεί λύση, και δεν παράγει ουσιαστικά προτάσεις, και χρήζει πολιτικής αντιμετώπισης, είπε ο Μάκης Βορίδης

Τη Δευτέρα (10/4) πρόκειται να συζητηθεί στη Βουλή πρόσθετη νομοθετική παρέμβαση για να μπει οριστικό μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη, όπως ανακοίνωσε ο Μάκης Βορίδης.

Η παρέμβαση της κυβέρνησης για το κόμμα Κασιδιάρη θα εκδηλωθεί, και θα την συζητήσουμε στη Βουλή τη Δευτέρα, ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εσωτερικών, μιλώντας σε προεκλογικό debate της ΕΡΤ.

Η λεγόμενη αντισυστημική ψήφος και δεν αποτελεί λύση, και δεν παράγει ουσιαστικά προτάσεις, και χρήζει πολιτικής αντιμετώπισης, είπε ο κ. Βορίδης αναφορικά με το κόμμα Κασιδιάρη.

Ερωτηθείς για το κόμμα Κασιδιάρη, και αν έρχεται συμπληρωματική ρύθμιση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου δήλωσε από πλευράς του στον ΣΚΑΪ ότι «υπάρχει επαρκές πλαίσιο, και αν χρειαστεί συμπληρωματική ρύθμιση, εδώ είμαστε…  Είμαστε σε εγρήγορση μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη, τη Μεγάλη Τέταρτη, οπότε κλείνει η Βουλή». 


Πηγή

Leave a Reply