«Ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ σημαίνει ότι από 1-1-2024 θα καταργηθεί η προσωπική διαφορά του νόμου Κατρούγκαλου» – ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Στο πλαίσιο τηλεοπτικής του παρουσίας στην εκπομπή «Καλημέρα» με τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Δουδωνής, ανέδειξε την αναξιοπιστία της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ σε θέματα οικονομικής πολιτικής.

«Η πιο άδικη ρύθμιση των μνημονιακών χρόνων είναι η προσωπική διαφορά. Μιλάει κανείς από τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς; Ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ σημαίνει ότι από 1-1-2024 θα καταργηθεί η προσωπική διαφορά του νόμου Κατρούγκαλου και μέχρι τότε να δοθεί εφάπαξ ποσό», που θα καλύψει την απώλεια εισοδήματος με βάση τον πληθωρισμό του 2022 όπως σημείωσε ο κ. Δουδωνής επικρίνοντας την εκ των υστέρων «μεταμέλεια» του ΣΥΡΙΖΑ για τα μέτρα, που ως κυβέρνηση νομοθέτησε.

«Το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί την αυτοδύναμη πορεία του. Μας ρωτούν συνεχώς περί συνεργασιών. Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι μόνο ένας δυνάμει κυβερνητικός εταίρος. Είναι ένα κόμμα με ιστορία. Και σημειωτέον το μόνο που αυξάνει τις δυνάμεις του σε σχέση με το εκλογικό αποτέλεσμα του 2019 σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις» επισήμανε ο κ. Δουδωνής επαναλαμβάνοντας το πλαίσιο προϋποθέσεων συνεργασίας, που έχει θέσει στο δημόσιο διάλογο το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, περί ισχυρού ποσοστού ώστε την Α’ Κυριακή να επιδιωχθεί προγραμματική σύγκλιση στη βάση των προγραμματικών προτεραιοτήτων του κόμματος.


Πηγή

Leave a Reply