Οικονόμου για νέο σποτ «Χάου Του»: Πόσο αλλού είναι ο Τσίπρας;

Ο κος Οικονόμου διερωτήθηκε πόσο ανεύθυνος, ξύλινος και αλλού είναι ο κος Τσίπρα απορώντας αν όντως πιστεύει πως το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό οποιουδήποτε ανθρώπου για τα Πανεπιστήμιά μας είναι ότι η «αστυνομία μπαίνει και δέρνει».

“Τα Πανεπιστήμιά μας είναι χώρος γνώσης και έρευνας. Είναι δρόμος προσωπικής και κοινωνικής εξέλιξης, διασφαλίζοντας ίσες ευκαιρίες προκοπής για όλους. Για όλους, εκτός από τις συμμορίες με τις βαριοπούλες, οι οποίες σπάζουν βιβλιοθήκες και χρησιμοποιούν τις φοιτητικές εστίες σαν γιάφκες”.

Αυτό τόνισε ο  Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννη Οικονόμου για την ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με το νέο video του ΣΥΡΙΖΑ από την καμπάνια «Χάου Του», που αφορούσε την παιδεία.

Ο κος Οικονόμου διερωτήθηκε πόσο ανεύθυνος, ξύλινος και αλλού είναι ο κος Τσίπρα απορώντας αν όντως πιστεύει πως το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό οποιουδήποτε ανθρώπου για τα Πανεπιστήμιά μας είναι ότι η «αστυνομία μπαίνει και δέρνει».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Αλήθεια τώρα; Ο κ. Τσίπρας ειλικρινά νομίζει πως το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό οποιουδήποτε ανθρώπου για τα Πανεπιστήμιά μας είναι ότι η «αστυνομία μπαίνει και δέρνει»; Πόσο ανεύθυνος, πόσο ξύλινος, πόσο αλλού. Τα Πανεπιστήμιά μας είναι χώρος γνώσης και έρευνας. Είναι δρόμος προσωπικής και κοινωνικής εξέλιξης, διασφαλίζοντας ίσες ευκαιρίες προκοπής για όλους. Για όλους, εκτός από τις συμμορίες με τις βαριοπούλες, οι οποίες σπάζουν βιβλιοθήκες και χρησιμοποιούν τις φοιτητικές εστίες σαν γιάφκες.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Leave a Reply