Οι νέοι του AKP αφιέρωσαν τραγούδι αγάπης στον Ερντογάν

Οι σκηνές, όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ Μανώλης Κωστίδης, ήταν εντυπωσιακές και οι στίχοι απόδειξη πίστης και αφοσίωσης στον Τούρκο πρόεδρο…

Πληθαίνουν οι προεκλογικές φιέστες στην Τουρκία, ενώ οι εκλογές πλησιάζουν.

Νέοι του κόμματος του Ερντογάν τού αφιέρωσαν νέο τραγούδι αγάπης.

Οι σκηνές, όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ Μανώλης Κωστίδης, ήταν εντυπωσιακές και οι στίχοι απόδειξη πίστης και αφοσίωσης στον Τούρκο πρόεδρο…

Το τραγούδι ερμήνευσε γνωστός τραγουδιστής της δεκαετίας του 1980 ενώπιον του Τούρκου προέδρου και από κάτω οι νέοι τραγουδούσαν μαζί του τους στίχους: «Όλα τα κάνω για σένα. Τις προσευχές μου και τα όνειρά μου. Οι επιθυμίες μου και τα δάκρυα μου. Όλες οι αγκαλιές μου θα είναι για σένα. Όλα για σένα… Όλα για εσάς. Μέχρι το τέλος της ζωής μας. Μέχρι τέλους. Ο Θεός να σας εχει πάντα μαζί μας κυριε πρόεδρε.

» Σε όσους με ακούν και δεν με ακούν. Σε όσους ρωτούν και δεν ρωτούν. Εγώ τον αγαπώ πολύ, πάρα πολύ, αγαπώ, αγαπώ! Σε όσους με ακούν και δεν με ακούν. Σε όσους ρωτούν και δεν ρωτούν. Εγώ τον αγαπώ πολύ, πάρα πολύ, αγαπώ, αγαπώ!».

Χθες ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, επιθεώρησε το νέο τουρκικό υποβρύχιο Piri Reis απειλώντας πάλι την Ελλάδα.

«Δεν αποδεχόμαστε καμία επέκταση των χωρικών υδάτων» επανέλαβε και κάλεσε την Ελλάδα «να διδαχθεί από την Ιστορία».

Η Τουρκία θέλει να ναυπηγήσει έξι γερμανικής τεχνολογίας υποβρύχια με στόχο να εξισορροπήσει την κατάσταση σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.

Ο Ακάρ δήλωσε: «Καθήκον μας είναι να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα και τα δικαιώματα μας στο Αιγαίο, στην Αν. Μεσόγειο και στην Κύπρο. Δεν υπάρχει περίπτωση να υποχωρήσουμε.Δεν θα επιτρέψουμε με τίποτα να καταπατηθούν τα δικαιώματα μας. Τα 6 μίλια είναι το ανώτατο σημείο  των ορίων  που μπορούν να φτάσουν. Πέρα απο αυτό το όριο δεν αποδεχόμαστε καμία επέκταση των χωρικών υδάτων. Η ‘ΤΔΒΚ’ ιδρύθηκε, το θέμα είναι η αναγνώρισή της. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σε αυτό. Λέμε στην Ελλάδα, μην κάνετε λάθος υπολογισμούς, μην ακολουθήσετε λάθος δρόμους και διδαχτείτε από την ιστορία. Αποφασίστε πριν ‘χιονίσει στα βουνά που εμπιστεύεστε;’.  Δότι εμπιστεύονται κάποιους. Μην ξεχνάτε O λάθος λογαριασμός επιστρέφει από την Άγκυρα».

Παράλληλα, ο Ερντογάν διαφημίζει τις φρεγάτες και τα υποβρύχιά του, ενώ κατηγορεί την Ελλάδα για τα εξοπλιστικά της προγράμματα.

Ο Τούρκος πρόεδρος είπε: «Με την ένταξη  στο οπλοστάσιο μας των νέας γενιάς αυτοκινούμενων οβιδοβόλων Firtina, δηλαδή αυτά τα γιγάντια έργα μας τα οποία βλέπετε δεξιά και αριστερά μας, με τη βοήθεια του Θεού αυξάνουμε την ισχύ μας και τη σταθεροποιούμε. Όλα όσα κάναμε τα τελευταία 20 χρόνια τα βλέπουμε ως τα πρώτα βήματα του ‘αιώνα της Τουρκίας’»

» Φέτος θα ενταχθεί στο στόλο μας το πρώτο πλοίο μη επανδρωμένων αεροσκαφών. Σε αυτό θα ενταχθεί το μη επανδρωμένο αεροσκάφος. Bayraktar ΤΒ3 και θα πραγματοποιήσει την πρώτη του πρήση.

» Φέτος με τη βοήθεια του Θεού θα ενταχθούν στο στόλο μας  η φρεγάτα Istanbul η οποία είναι  πρώτη φρεγατα κλάσσης I, και το υποβρύχιο Piri Reis το οποίο είναι το πρώτο απο τα νέου τύπου υποβύχια».

Τα τουρκικά ΜΜΕ

Εν τω μεταξύ, τα τουρκικά ΜΜΕ παίρνουν τη σκυτάλη από την ηγεσία της χώρας και αναπαράγουν την απειλητική ρητορική προς την Ελλάδα με αφορμή το ενδεχόμενο επέκτασης των χωρικών υδάτων.

Αναφέρουν ότι «η Ελλάδα αυξάνει την ένταση με τα 12 μίλια» και πως «η στρατιωτικοποίηση των νησιών και οι συμφωνίες με ΗΠΑ και Γαλλία είναι βήματα προετοιμασίας».

Η παρουσιάστρια του Haberturk, Μελτέμ Ατζέρ ανέφερε: «Αυξήθηκε και πάλι η ένταση μεταξύ της Τουρκίας και της Ελλάδας, καθώς η Ελλάδα έχει και το σχέδιο για τα 12 μίλια. Η Τουρκία έδωσε μια σκληρή απάντηση σε αυτό το σχέδιο. Ποιος είναι ο στόχος της Αθήνας; Η Ελλάδα στρατιωτικοποιεί τα νησιά και συζητά για την αύξηση των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια. Ποιός είναι ο στόχος τους, Τι επιδιώκουν;».

Ο προϊστάμενος Διεθνών και Στρατιωτικών ειδήσεων του Haberturk, Τσετινέρ Τσετίν, σχολίασε: «H Eλλάδα πραγματοποιεί στρατιωτικές ασκήσεις στα νησιά. Επίσης υπογράφει στρατιωτικές συμφωνίες με ΗΠΑ και Γαλλία που  περιλαμβάνουν και την αμοιβαία υποστήριξη και αυτά γίνονται με στόχο και τα νησιά. Αυτά τα γεγονότα θα προκαλέσουν μεγαλύτερο βάθος στα προβλήματα της Τουρκίας με την Ελλάδα».

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Leave a Reply