«Εμείς επιλέγουμε την πλευρά των πολλών, με ίσες ευκαιρίες για όλους»

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με τους δημοσιογράφους Γ. Παπαδάκη και Μ. Αναστασοπούλου, συμμετείχε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη.

Στο πλαίσιο της συζήτησης που κινήθηκε σε εορταστικό κλίμα ευχών, η Λαρισαία Βουλευτής υπογράμμισε τα εξής: «Είναι στο χέρι μας να στολίσουμε όλοι μαζί τον κόσμο της αξιοπρέπειας. Μπορούμε όλοι να βάλουμε ένα “στολίδι”, έστω μικρό, ώστε να γεμίσουμε αυτό το ξερό και άδειο “δέντρο” της σημερινής πολιτικής. Επειδή η Σοσιαλδημοκρατία είναι η πολιτική των μεγάλων οριζόντων και των ανοιχτών προοπτικών, θέλουμε να υψώσουμε το “δέντρο” των ευχών και όχι των στεναγμών».

 «Το καθοριστικό είναι ποια πλευρά τελικά επιλέγεις απέναντι στα  προβλήματα, στην κοινωνία και στην ιστορία. Εμείς επιλέγουμε αταλάντευτα την πλευρά των πολλών, όχι των λίγων και ισχυρών. Αγωνιζόμαστε να δημιουργήσουμε, όχι να αφήσουμε την πολιτική σαν ένα “αδειανό πουκάμισο”.  Στο ΠΑΣΟΚ, με τον προγραμματικό μας πλαίσιο, στοχεύουμε στη δημιουργία ίσων ευκαιριών για όλους, σε έναν καλύτερο κόσμο, με ελπίδα, αισιοδοξία και χαμόγελα. Γι’ αυτό θα παλέψουμε το 2023. Αυτά εμείς προτάσσουμε. Όπως ακριβώς την προπαραμονή Χριστουγέννων, με πρωτοβουλία μας πραγματοποιήσαμε στη Λάρισα, με μεγάλη επιτυχία και συγκλονιστική ένθερμη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας, μια διακομματική εκδήλωση. Πετύχαμε ολόκληρη η πόλη να γίνει μια μεγάλη “αγκαλιά”, με μοναδικό στόχο να θεμελιώσουμε έναν Ξενώνα ανακουφιστικής φροντίδας καρκινοπαθών τελικού σταδίου, ώστε κανένας να μην ξεψυχά πλέον στο παγκάκι χωρίς οικογένεια. Ας είναι αυτό ένα δυνατό  μήνυμα για τη Νέα Χρονιά, στην κοινωνία του νέου πολιτισμού μας» σημείωσε η Γραμματέας της Κ.Ο.


Πηγή

Leave a Reply