Στο Λονδίνο βρίσκεται ο πρωθυπουργός- αύριο συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο

Ο πρωθυπουργός συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, θα γίνουν δεκτοί από τον Βασιλιά Κάρολο Γ’ στο Κάστρο του Ουίνδσορ

Ο Ελληνας πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στο συνέδριο που διοργανώνουν Morgan Stanley και Χρηματιστήριο Αθηνών ενώ θα συναντηθεί και με τον βασιλιά Κάρολο. 

Η αξιοποίηση του Τατοΐου αναμένεται να είναι το κεντρικό θέμα συζήτησης στην συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον βασιλιά Κάρολο ο οποίος με αφορμή την επέτειο 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση, είχε επισκεφτεί την Ελλάδα και το Τατόι. 

Στόχος της κυβέρνησης είναι η ανάδειξη του κτήματος και των εγκαταστάσεων του Τατοΐου. Στο πλαίσιο αυτό, ήδη εκτελούνται ή έχουν δρομολογηθεί έργα συνολικού προϋπολογισμού 75 εκατ. ευρώ σε πρώτη φάση, για τα οποία θα αξιοποιηθούν πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης, του ΕΣΠΑ, του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης και ιδιωτικές δωρεές.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απόψε θα μιλήσει σε εκδήλωση με μέλη και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στο Λονδίνο.

Το πρωί της Δευτέρας θα είναι κεντρικός ομιλητής στο Ελληνικό Επενδυτικό Συνέδριο που οργανώνουν το Χρηματιστήριο Αθηνών και η Morgan Stanley και θα έχει συναντήσεις με επενδυτές και στελέχη επιχειρήσεων.

Αύριο στις 19.00 (ώρα Ελλάδος) ο πρωθυπουργός συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Μαρέβα Γκραμπόφσκι  θα γίνουν δεκτοί από τον Βασιλιά Κάρολο Γ’ στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Στις 21.30ο πρωθυπουργός θα έχει συζήτηση με αφορμή την επέτειο 25 χρόνων από την ίδρυση του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του LSE με τον καθηγητή Σύγχρονων Ελληνικών Σπουδών και διευθυντή του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του London School of Economics, Κέβιν

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Leave a Reply