Πολεμικό Ναυτικό Δ ΕΣΣΟ 2022. Πρόσκληση στρατευσίμων

Πρόσκληση στρατευσίμων για κατάταξη με την 2022 Δ΄ ΕΣΣΟ (Οκτώβριος-Νοέμβριος 2022) στο Πολεμικό Ναυτικό

 

Εκδόθηκε η ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΝ Φ.421.1/66/311503/Σ.380/07 Οκτ 22/ΓΕΝ/Β4/ΙΙ που αφορά στην πρόσκληση στρατευσίμων για κατάταξη με την 2022 Δ΄ ΕΣΣΟ (Οκτώβριος-Νοέμβριος 2022) στο Πολεμικό Ναυτικό.

Για τους στρατευσίμους, που έχουν κατανεμηθεί στο Πολεμικό Ναυτικό και είναι υπόχρεοι για κατάταξη με την 2022 Δ΄ ΕΣΣΟ, για την παραλαβή του Σημειώματος Κατάταξης απαιτείται η επιλογή του μενού «ΕΙΣΟΔΟΣ» μέσω του οποίου πραγματοποιείται αυθεντικοποίηση με χρήση κωδικών taxisnet.

Κατόπιν απαιτείται η επιλογή του μενού «ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΜΟΥ» και τελικά η εκτύπωσή του.

 

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

Οι ημερομηνίες κατάταξης των καλουμένων ορίζονται ως εξής:

α. Η 31 Οκτωβρίου 2022: για όσους έτυχαν οποτεδήποτε αναβολής κατάταξης για λόγους υγείας ή κρίθηκαν κατά το παρελθόν ικανοί κατηγορίας δεύτερης (Ι/2) έως και τέταρτης (Ι/4) με γνωμάτευση οποιασδήποτε Υγειονομικής Επιτροπής των ΕΔ και είναι γραμμένοι στα μητρώα αρρένων αρμοδιότητας των Στρατολογικών Υπηρεσιών Αθήνας, Πειραιά, Στερεάς Ελλάδας, Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Νοτίου Αιγαίου, Βορείου Αιγαίου, Κρήτης και Θεσσαλίας.

β. Η 01 Νοεμβρίου 2022: για όσους έτυχαν οποτεδήποτε αναβολής κατάταξης για λόγους υγείας ή κρίθηκαν κατά το παρελθόν ικανοί κατηγορίας δεύτερης (Ι/2) έως και τέταρτης (Ι/4) με γνωμάτευση οποιασδήποτε Υγειονομικής Επιτροπής των ΕΔ και είναι γραμμένοι στα μητρώα αρρένων αρμοδιότητας των Στρατολογικών Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Κέρκυρας, Θεσσαλονίκης, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Αττικής, Δυτικής Αττικής, Ανατολικής Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

γ. Η 07 Νοεμβρίου 2022: για όσους είναι γραμμένοι στα μητρώα αρρένων αρμοδιότητας των Στρατολογικών Υπηρεσιών Αθήνας, Πειραιά, Στερεάς Ελλάδας και Δυτικής Ελλάδας.

δ. Η 08 Νοεμβρίου 2022: για όσους είναι γραμμένοι στα μητρώα αρρένων αρμοδιότητας των Στρατολογικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου, Νοτίου Αιγαίου, Βορείου Αιγαίου, Κρήτης, Θεσσαλίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Κέρκυρας, Θεσσαλονίκης και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

ε. Η 09 Νοεμβρίου 2022: για όσους είναι γραμμένοι στα μητρώα αρρένων αρμοδιότητας των Στρατολογικών Υπηρεσιών Αττικής, Δυτικής Αττικής, Ανατολικής Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας

 

Η πρόσκληση


Πηγή

Leave a Reply