Το Κίνημα Αλλαγής συνομιλεί με τις εργαζόμενες στην καθαριότητα του Υπουργείου Οικονομικών και στηρίζει τα αιτήματά τους

Την Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021 στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Υπεύθυνου ΚΤΕ Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Βουλευτή Βοιωτίας, Γιώργου Μουλκιώτη και του Γραμματέα Εργασίας του Κινήματος Αλλαγής Χρήστου Μέγα με τις εργαζόμενες στην καθαριότητα του Υπουργείου Οικονομικών.

Οι εργαζόμενες στην καθαριότητα του Υπουργείου Οικονομικών ενημέρωσαν λεπτομερώς για τον αγώνα τους για τη διατήρηση θέσεων εργασίας, μετά από πολλά χρόνια προσφοράς στις υπηρεσίες του Υπουργείου.

Οι εκπρόσωποι του Κινήματος Αλλαγής τόνισαν την στήριξή τους στο δίκαιο αίτημα των εργαζομένων στην καθαριότητα στο Υπουργείο Οικονομικών.

Τέλος, δεσμεύτηκαν να αναλάβουν άμεσα κοινοβουλευτική πρωτοβουλία, προκειμένου οι εν λόγω εργαζόμενες να θεμελιώσουν τα εργασιακά τους δικαιώματα και να ενημερωθεί τόσο η Βουλή όσο και ο ελληνικός λαός για τις πραγματικές προθέσεις της κυβέρνησης σε σχέση με την αποκατάσταση αδικιών εις βάρος τους.


Πηγή

Leave a Reply