Συλλογή στοιχείων για δημοτικούς παιδικούς, βρεφικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς

Με αφορμή το ανωτέρω σχετικό και αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της προσχολικής αγωγής όσον αφορά τη χάραξη κοινωνικής πολιτικής στον τομέα αυτό, παρακαλούμε όπως ανταποκριθείτε στην προσπάθειά μας για την καταγραφή στοιχείων, αναφορικά με την προσαρμογή των δημοτικών παιδικών, βρεφικών και βρεφονηπιακών σταθμών στις διατάξεις του π.δ.99/2017 (Α ́ 141). Ειδικότερα, παρακαλείσθε για τις κατά λόγο αρμοδιότητας ενέργειές σας, σύμφωνα με την κατωτέρω οριζόμενη διαδικασία συλλογής στοιχείων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η εν λόγω καταγραφή εντός της κάτωθι προθεσμίας.

Οι Δήμοι της χώρας παρακαλείσθε όπως συμπληρώσετε και αποστείλετε ηλεκτρονικά (σε μορφή excel) τον επισυναπτόμενο πίνακα στις οικείες Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, για τις δικές τους ενέργειες. Σας επισημαίνουμε ότι στον πίνακα παρέχονται διευκρινίσεις αναφορικά με τα σε κάθε περίπτωση ζητούμενα και οδηγίες για την συμπλήρωση των πεδίων.

Οι Αποκεντρωμένες Διοικήσεις της χώρας παρακαλείσθε, μετά τη συλλογή των ζητηθέντων στοιχείων από τους ΟΤΑ χωρικής αρμοδιότητάς σας, να τα αποστείλετε συγκεντρωτικά και σε ενιαίο πίνακα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], το αργότερο έως την Παρασκευή 29/5/2020. Σας επισημαίνουμε ότι ο ενιαίος πίνακας θα πρέπει να έχει τη μορφή του επισυναπτόμενου πίνακα (μορφή excel), προκειμένου να ολοκληρωθεί έγκαιρα η πλήρης καταγραφή και επεξεργασία των ζητηθέντων στοιχείων.

Αναμένοντας σχετική ανταπόκρισή σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας και είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία.


ΥΠΕΣ 28512/20: Συλλογή στοιχείων για δημοτικούς παιδικούς, βρεφικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Πηγή