Αύριο Ευελπίδων 9πμ: Αλληλεγγύη στους δικαζόμενους αγωνιστές κατά πλειστηριασμών Αγγελή-Καρά-Χαραλαμπόπουλο

ευελπίδων

Ο Ρωμανός Αγγελής, ο Θωμάς Καράς και ο Οδυσσέας Χαραλαμπόπουλος είναι ανιδιοτελείς αγωνιστές ενός κινήματος που προασπίζει τις πρώτες κατοικίες και τις λαϊκές περιουσίες πολιτών και νοικοκυριών που μέσα στην κρίση είδαν να καταστρέφεται η ζωή τους.

Οι τρεις αυτοί αγωνιστές συνελήφθησαν στις 14 Μαρτίου του 2018 στο πλαίσιο ειρηνικής αγωνιστικής διαμαρτυρίας έξω από συμβολαιογραφείο του κέντρου της Αθήνας, για ακύρωση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και τους φορτώθηκαν άδικες, αυθαίρετες και παράνομες στην ουσία κατηγορίες, για λόγους κατατρομοκράτησης όσων αντιστέκονται στην επιδρομή των Τραπεζών.

Στο εδώλιο, όμως, αντί των τριών αυτών αγωνιστών, θα έπρεπε να βρεθούν οι κυβερνήσεις που παίζουν το παιχνίδι των τραπεζών, οι τραπεζίτες και όλοι αυτοί που διευθύνουν τις άγριες επιχειρήσεις βίας και καταστολής των ΜΑΤ ενάντια στους διαδηλωτές, όπως αυτό έγινε αδίστακτα στην κινητοποίηση της 14ης Μαρτίου.

Καλούμαστε όλοι και όλες να δώσουμε το παρόν αύριο Πέμπτη στις 9 π.μ στην Ευελπίδων και να απαιτήσουμε την αθώωση των τριών αγωνιστών.

Ο δικός τους αγώνας δεν είναι μιά προσωπική τους υπόθεση.

Μας αφορά όλους.

Κάλεσμα παρουσίας στην Ευελπίδων και αλληλεγγύης στους αγωνιστές εξέδωσε και η Λαϊκή Ενότητα (ΛΑ.Ε


Πηγή