ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ: «Πάνω από τα πτώματα μας θα βάλει χέρι ο Βλάχος στην περιουσία των δημοτών»

«Το Λουτράκι φλέγεται» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του άρθρου, παραφράζοντας τον τίτλο της ταινίας του Άλαν Πάρκερ «Ο Μισισιπής καίγεται».

Μετά τη χθεσινή «βόμβα μεγατόνων» που έριξε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Λουτρακίου σε βάρος της παράταξης της κας Πρωτοπαπά, αποκαλύπτοντας ότι οι κόρες και υποψήφιοι του συνδυασμού της «τα έπιναν» σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής με τον γνωστό εργολάβο Γιώργο Βλάχο, επανήλθε σήμερα με νέα ανταπάντηση -«φωτιά»- σε σχόλιο ετέρου υποψηφίου της αυτής παράταξης.

Ανταπαντώντας σε σχόλιο του κ. Χάρη Μαρίνη, ο οποίος τον απεκάλεσε «δειλό και άνανδρο», ο Γιάννης Λογοθέτης τον απεκάλεσε «γυρολόγο κομμάτων» ενώ του διαμήνυσε ότι «ο κ. Βλάχος θα περάσει πρώτα πάνω από τα πτώματα μας, τόσο όλων ημών των υποψηφίων της παράταξης «ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» όσο και του αρχηγού μας ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ και μετά θα βάλει χέρι στην περιουσία των δημοτών», ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ».

Διαβάστε ολόκληρο το σχόλιο του κ. Γιάννη Λογοθέτη:

«Κύριε Χάρη Μαρίνη μετά την χθεσινή μου καταγγελία περίμενα ότι θα απαντούσε η αρχηγό σας και υποψήφια δήμαρχος κ. Μαρία Πρωτοπαππά, αντ’ αυτού προτίμησε να κρυφτεί για ακόμα μια φορά και να ακολουθήσει την προσφιλή τακτική της που είναι η απόλυτη σιωπή. Την κατανοώ, πολιτικά είναι βαρύτατα εκτεθειμένη, ειδικά τώρα που συνελήφθη να γράφει δημόσια ψέματα για ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Πάμε στα δικά μας κύριε Χάρη Μαρίνη,,, Αποτελεί τίτλο τιμής για εμένα όταν με αποκαλούν δειλό και άνανδρο γυρολόγοι εδώ και χρόνια της πολιτικής, άνθρωποι που πιάνουν κομματικά στασίδια με μοναδικό γνώμονα το προσωπικό συμφέρον τους και μόνο, όπως και άνθρωποι που συμπεριφέρονται ως κομματάρχες της δεκαετίας του ‘60.

Κατανοώ ότι, ίσως λίγο η ευφορία που νιώθατε εκείνο το βράδυ, λίγο η ζάλη από ποτά που έδιναν και έπαιρναν με τον δημοτικό εργολάβο, θεωρήσατε εσφαλμένα και γράψατε ψευδώς ότι μέρος του κεράσματος ήμουν και εγώ με την παρέα μου. Δεν θα ήταν κακό βέβαια να μας κερνούσε ένα ποτό, αν αυτό ήταν αληθινό και συνέβαινε και αυτό μπορούν να σας το ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ η υπάλληλος και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ πηγαίνετε να ρωτήσετε.

Αυτό όμως που δεν απαντήσατε ποτέ κ. Χάρη Μαρίνη και κατανοώ την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεστε είναι, τι δουλειά είχατε 16 μέρες πριν τις εκλογές να χαριεντίζεστε και να πίνετε μέχρι τα ξημερώματα ποτάκια με τον ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ κ. ΒΛΑΧΟ που ως γνωστό έχει διακαή πόθο να βάλει στο χέρι του τα «ασημικά» και την περιουσία της ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.

Τέλος έχω να πω σε σας κ. Μαρίνη, στην αρχηγό σας και σε όλη την πολιτική ομήγυρη σας, που απεργάζεται και υπόσχεται τέτοιου είδους σενάρια ότι, ο κ. Βλάχος θα περάσει πρώτα πάνω από τα πτώματα μας τόσο όλων ημών των υποψηφίων της παράταξης «ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» όσο και του αρχηγού μας ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ και μετά θα βάλει χέρι στην περιουσία των δημοτών. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ».

Μετά από τα παραπάνω οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες.