«Διασκέδαζαν μέχρι πρωίας με τον εργολάβο Βλάχο οι κόρες και υποψήφιοι του συνδυασμού της Πρωτοπαπά;»


ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: «Βόμβα μεγατόνων» του Γιάννη Λογοθέτη για Πρωτοπαπά – Βλάχο «Διασκέδαζαν μέχρι πρωίας με τον εργολάβο Βλάχο οι κόρες και υποψήφιοι του συνδυασμού της;»


«Βόμβα μεγατόνων» έριξε πριν από λίγη ώρα στην προεκλογική αντιπαράθεση της διεκδίκησης του Δήμου Λουτρακίου, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Με τους Πολίτες Μπροστά» κ. Γιάννης Λογοθέτης.

Απαντώντας με ένα «ουαί υμίν» σε σχόλιο του στο Facebook, στις κατηγορίες υποψηφίου της κας Πρωτοπαπά σε βάρος του επικεφαλής του συνδυασμού «Με τους Πολίτες Μπροστά» Κώστα Λογοθέτη, περί «συναλλαγών του με το γνωστό στην πόλη εργολάβο Κώστα Βλάχο», ο Γιάννης Λογοθέτης (για όσους τον γνωρίζουν δεν κρύβει λόγια και δεν κρύβεται), αποκαλύπτει ότι οι κόρες της κας Πρωτοπαπά μαζί με υποψήφιους του συνδυασμού της «τα έπιναν» σε παραλιακό μαγαζί του Λουτρακίου…

«Η αποκάλυψη αυτή αλλάζει άρδην το σκηνικό σκανδάλων που επιχειρήθηκε να στηθεί από την ομάδα Πρωτοπαπά – Βλάχου και γεννά ερωτηματικά ως προς την αξιοπιστία και τις σχέσεις που τους διέπουν», μας τονίζουν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στο Γιάννη Λογοθέτη. Ο ίδιος μιλώντας σε στενό του συνεργάτη αναρωτιόταν πριν από μέρες σε γνωστό καφέ της πόλης «για ποιο λόγο η Πρωτοπαπά επέλεξε ένα τέτοιο προσωπικό και unfair χτύπημα, όταν η ίδια γνωρίζει ότι την επόμενη μέρα θα πρέπει να συνεννοηθούμε και να συνεργαστούμε για το καλό της πόλης;».

Διαβάστε παρακάτω το σχόλιο του κ. Λογοθέτη:

Ουαί υμίν…

Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα την απάντηση σας κα Πρωτοπαπά προς τον επικεφαλής της παράταξης μας Κώστα Λογοθέτη, στην οποία λέτε κατηγορηματικά ότι «ούτε εσείς ούτε και κανένας άλλος από το συνδυασμό σας δεν εμπλέκεται με εργολάβους».

Επειδή όμως ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, ελπίζω να μπορέσετε πειστικά να μας απαντήσετε στην παρακάτω απορία:

Μεσάνυχτα 9ης προς 10ης Μαΐου σε παραλιακό μαγαζί της πόλης μας και σε ΤΣΑΚΙΡ ΚΕΦΙ, με τα χαμόγελα και τα τσουγκρίσματα των ποτηριών να δίνουν και να παίρνουν, βρισκόταν, σε παρακείμενο του δικού μου τραπεζιού τραπέζι, ο δημοτικός μας εργολάβος κ. ΒΛΑΧΟΣ με αρκετούς υποψηφίους του συνδυασμού σας. Ενδεικτικά αναφέρω: Εκ δεξιών του και σε πολύ κοντινή απόσταση η κ. ΝΤΙΝΑ ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΥ, εν συνεχεία οι κ.κ ΧΑΡΙΛΑΟΣ και ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΑΡΙΝΗΣ, από την απέναντι πλευρά και εξ αριστερών του κ. ΒΛΑΧΟΥ ο κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΣ και οι δυο ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ.

Αλήθεια κα ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ γιορτάζατε κάτι; Γιορτάζατε το κλείσιμο κάποιας συμφωνίας; Μικρή Πόλη είμαστε, Πολλά ακούγονται! Αφού κανένας από τον συνδυασμό σας δεν εμπλέκεται με εργολάβους, τι δουλειά είχαν εκεί όλοι οι υποψήφιοι σας και οι κόρες σας; Αν δεν γνωρίζατε οφείλετε απόψε κιόλας να τους διαγράψετε, αν δεν τους διαγράψετε, ως θεολόγος γνωρίζετε καλυτέρα από εμένα το εξής αγιογραφικό: Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές …

Αναμένοντας την απάντηση σας.


*Η φωτογραφία του εξωφύλλου είναι προϊόν έμπνευσης για τις ανάγκες του ρεπορτάζ και δεν αντιστοιχεί σε real time απαθανάτιση των εμφανιζόμενων δημοσίων προσώπων
Πηγή