Επιμένει ο Κοτζιάς: Φασίστες και ακροδεξιοί όσοι με απείλησαν στο Μόναχο

Συνεχίζει να υιοθετεί τους χαρακτηρισμούς «φασίστες» και «ακροδεξιοί» ο Νίκος Κοτζιάς αναφερόμενος στους Έλληνες της Γερμανίας που τον αποδοκίμασαν στο Μόναχο κατά τη διάρκεια ομιλίας του για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών με ανάρτησή του στο Twitter επιτέθηκε σήμερα Τρίτη και στη «διαπλοκή» η οποία όπως λέει τους πήρε υπό την προστασία της.
«Μετά από 3 ώρες συζήτησης και αφού απαντήθηκαν ένα προς ένα επιχειρήματα φασιστών σε εκδήλωση Ελλήνων του Μονάχου, οι ακροδεξιοί άρχισαν να απειλούν με βία. Ο κόσμος τους γιουχάρησε και τους ανάγκασε να εγκαταλείψει εκδήλωση. Η διαπλοκή στην Ελλάδα τους πήρε υπό προστασία της», έγραψε ο κ Κοτζιάς στον λογαριασμό του στο Twitter.

Μετά από 3 ώρες συζήτησης και αφού απαντήθηκαν ένα προς ένα επιχειρήματα φασιστών σε εκδήλωση Ελλήνων του Μονάχου, οι ακροδεξιοί άρχισαν να απειλούν με βία. Ο κόσμος τους γιουχάρησε και τους ανάγκασε να εγκαταλείψει εκδήλωση. Η διαπλοκή στην Ελλάδα τους πήρε υπό προστασία της

— Nikos Kotzias (@NikosKotzias) May 14, 2019

Στην εκδήλωση στην Μόναχο ο κύριος Κοτζιάς εκνευρίστηκε και χαρακτήρισε «ακροδεξιούς, φασισταριά, χουντικούς» τους διαφωνούντες, χρησιμοποιώντας εκφράσεις «άκου χουντικέ» και «βούλωσέ το κι άκου»! Ο κ Κοτζιάς μάλιστα υποστήριξε ότι οι πολίτες, μέλη Μακεδονικoύ συλλόγου, τον απείλησαν.
Η ένταση εκτονώθηκε όταν κάποιοι από τους διαμαρτυρόμενους απομακρύνθηκαν από την αίθουσα.


Πηγή