Γεννηματά: Η υπόθεση Καμμένου – Γιαννουσάκη θα σας κατατρύχει

«Η υπόθεση (των τηλεφωνικών επαφών) του Καμμένου με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη θα σας κατατρύχει» δήλωσε η Φώφη Γεννηματά από τη Βουλή απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό.

Η επικεφαλής της ΔΗΣΥ δήλωσε ότι υπουργός Άμυνας συνομιλεί με ισοβίτη και ο κ. Τσίπρας τον καλύπτει πλήρως, ρωτώντας αν γνωρίζει ή όχι το περιεχόμενο των συνομιλιών του με τον ισοβίτη. «Εδώ πρόκειται για κατάχρηση εξουσίας. Αν δεν γνωρίζει το περιεχόμενο των συνομιλιών τότε πώς τον καλύπτει;» αναρωτήθηκε.

«Η υπόθεση αυτή θα κατατρύχει περάν του κ. Καμμένου και του κ. Κοντονή και τον πρωθυπουργό που δεν μπορεί να σώσει την κατάσταση… Κανείς δεν μπορεί να σας σώσει, ούτε τα πειθήνια όργανα σας, γνωστά στελέχη της δεξιάς» δήλωσε.

Οικονομία

Σε ό,τι αφορά τη συμφωνία του Εurogroup, η Φώφη Γεννηματά είπε στον κ. Τσίπρα ότι «όλοι έχουν καταλάβει ότι μας έχετε βάλει τη θηλιά στο λαιμό… Με αυτή τη συμφωνία και αυτή την κυβέρνηση δεν βγαίνουμε στο ξέφωτο».

«Η κυβέρνηση συμφώνησε σε ό,τι ακριβώς ήθελε ο κ. Σόιμπλε», πρόσθεσε. Η επικεφαλής της ΔΗΣΥ ζήτησε εκλογές και ενίσχυση του κόμματός της για να μην μπει η χώρα σε νέο γύρο αστάθειας.