Χρηστίδης: Η πλήρης κάλυψη του Τσίπρα στον Καμμένο θα αποτελέσει στίγμα για την κυβέρνηση…

“Η Δικαιοσύνη πρέπει, οφείλει και μπορεί να διαλευκάνει απόλυτα κάθε υπόθεση με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Το έχουμε ανάγκη, δεν μπορούμε να παίζουμε άλλο με τα λόγια και με τους δήθεν μύθους και να αφήνουμε μια ιστορία να συνεχίζει και να κάνει κακό στην ελληνική κοινωνία και στο ελληνικό πολιτικό σύστημα” , τόνισε μεταξύ άλλων στην δήλωσή του στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Flash 96, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης.

Επίσης συμπλήρωσε:

Δεύτερον, είναι εντελώς ακατανόητο ένας υπουργός να έχει επικοινωνία με έναν ισοβίτη και να προκύπτουν αυτά τα θέματα, ειδικά ο υπουργός αυτός δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το αντικείμενο του υπουργείου του η επικοινωνία. Άρα λοιπόν εδώ πρέπει να δοθούν απαντήσεις ακόμα πιο ικανοποιητικές, δεν τις έχει δώσει η κυβέρνηση.

Εμένα μου προκαλεί πολύ μεγάλη εντύπωση η πλήρης κάλυψη στον κ. Καμμένο από τον πρωθυπουργό και το υπόλοιπο υπουργικό συμβούλιο. Είναι κάτι ξέρετε το οποίο θα αποτελέσει στίγμα στην ιστορία αυτής της κυβέρνησης και είναι ένα στίγμα το οποίο θα είναι αρκετά μεγάλο για την πορεία και του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί βλέπω και τους βουλευτές του οι οποίοι παραμένουν συμμέτοχοι σε όλο αυτό το οποίο γίνεται, με τρόπο ο οποίος ειλικρινά μου προκαλεί πολύ μεγάλη απορία.”