Κοινοβουλευτικό «φάουλ» και «μεθόδευση» με στόχο τη Δημοκρατική Συμπαράταξη!

Ακόμη ένα «φάουλ» εις βάρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης από τη Βουλή, λίγες μόνο μέρες μετά τη «μεθόδευση» στην ομιλία της Φώφης Γεννηματά από τον πρόεδρο Νίκο Βούτση στη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο την περασμένη Πέμπτη.

Ειδικότερα, αυτή τη φορά στη Δημοκρατική Συμπαράταξη εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για την ημέρα που προγραμματίστηκε να συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής η πρόταση νόμου του κόμματος για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.

Η συζήτηση ορίστηκε να γίνει την Πέμπτη αμέσως μετά την συζήτηση του νομοσχεδίου για την Παιδεία. Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ αυτό αποτελεί προσπάθεια για επικοινωνιακή υποβάθμιση της πρότασης νόμου όμως από την πλευρά της Βουλής επισημαίνεται ότι ακριβώς αυτή είναι η πρόβλεψη του κανονισμού.

«Πρόκειται για μια μεθόδευση που στόχο έχει να πνίξει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία», έλεγε χαρακτηριστικά στους κοινοβουλευτικούς συντάχτες, πηγή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Μάλιστα, σε συνομιλία του με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, ανέφερε, ότι θα υπάρξει διαμαρτυρία στη Διάσκεψη των Προέδρων.

ΠΗΓΗ: thecaller.gr