Ένα δαχτυλίδι προκάλεσε νέες έριδες στην κεντροαριστερά(ΦΩΤΟ)

Γίνεται ένα δαχτυλίδι να προκαλεί έριδες στην κεντροαριστερά; Και όμως γίνεται, ειδικά αν μιλάμε για την κατακερματισμένη εν Ελλάδι εκδοχή της.

Το νέο …ζήτημα προέκυψε με αφορμή ένα δαχτυλίδι που λάνσαρε η πρωτοβουλία των τριών πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ (Άννα Διαμαντοπούλου, Γιώργος Φλωρίδης, Γιάννης Ραγκούσης). Έφτιαξαν ένα κόσμημα που έχει τα αρχικά της πρωτοβουλίας («Αω») και μάλιστα πόζαραν με άνεση στο φακό στην πρόσφατη συνεδρίασή τους σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Το γεγονός θα περνούσε σχεδόν απαρατήρητο αν δεν υπήρχε η αντίδραση του Ποταμιού, το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγορεί την “Ώρα” για …αντιγραφή, καθώς πριν δύο μήνες το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη είχε παρουσιάσει το δικό του -παρόμοιο- δαχτυλίδι, το οποίο πωλούνταν στις εκδηλώσεις για τα τρία χρόνια από την ίδρυση του κόμματος στην τιμή των 15 ευρώ. Ο στόχος ήταν η ενίσχυση των οικονομικών του Ποταμιού και αντί για κουπόνια, επέλεξαν ένα κόσμημα.

«Είναι καλοί στην αντιγραφή», σχολίαζαν με νόημα από τη Σεβαστουπόλεως για την πρωτοβουλία των τριών.

Πέρα από τα δαχτυλίδια, όσοι παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις στην κεντροαριστερά θεωρούν ότι δεν είναι καν δεδομένη η κοινή πορεία Ποταμιού – «Ώρας Αποφάσεων», καθώς πέρα από τις ιδεολογικές συγκλίσεις, ο τρόπος της συνεργασίας και το θέμα της ηγεσίας εξελίσσονται σε πολύ δύσκολα ζητήματα.

Το δαχτυλίδι της Ώρας Αποφάσεων που φόρεσε η Άννα Διαμαντοπούλου:

Το δαχτυλίδι του Ποταμιού:

ΠΗΓΗ: thetoc.gr