Απανωτά τα χτυπήματα στην κυβερνητική πολιτική

Νέο ηχητό χαστούκι έρχεται για την κυβέρνηση, όσον αφορά στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών, με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για το ΕΣΡ Ανδρέα Λοβέρδο, να δηλώνει:

Όπως με συναίνεση αναδείξαμε το ΕΣΡ με την ίδια συναίνεση πρέπει να το στηρίξουμε να ασκήσει τα καθήκοντα του και πάνω από όλα να έχει οικονομική αυτοτέλεια.

Ο τελευταίος που έχει δυνατότητα και δικαιούται να μιλάει για το ΕΣΡ και για ευθύνες είναι ο Υπουργός Ν. Παππάς. Ο άνθρωπος ο οποίος οδήγησε τα θέματα που αφορούν την ενημέρωση εκεί που είναι σήμερα και οδήγησε τη χώρα στη διεθνή της δυσφήμιση με την απόπειρα του να την κάνει  Βόρεια Κορέα.

Ο άνθρωπος αυτός αντί να μιλάει για προβλήματα και ευθύνες του ΕΣΡ να κοιτάξει δίπλα στα υπουργικά του έδρανα να δει εκείνον τον Υπουργό που στα όρια της εθνικής μειοδοσίας εδώ και δυο χρόνια δεν πήγαινε στις Βρυξέλλες να διαπραγματευθεί τους διαύλους, που από τους διαύλους εξαρτάται το τηλεοπτικό σήμα και σε πολύ λίγα χρόνια  θα εξαρτάται το προϊόν που θα είναι στη δυνατότητα και στο σπίτι του κάθε έλληνα. Αντί να τα κάνουν αυτά να προετοιμάζονται γιατί έρχεται καινούργιο χαστούκι πιο ηχηρό απο αυτό που έφαγαν πριν από ένα χρόνο.”