Τσίπρας-Σπίρτζης κορόιδεψαν τον κόσμο με κορδέλες-φιέστες! 2 ώρες για 20 Km(VIDEO)

Ακόμη και τα… καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς Έλληνες, που μοίρασε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τα εγκαίνια των εθνικών οδών για το Πάσχα, ήταν σπασμένα!

Παρακολουθήσαμε μεγαλόστομες και πομπώδεις δηλώσεις, «πανηγύρια», φιέστες, ακόμη και… μπουφέδες όλο το προηγούμενο διάστημα από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη στην προσπάθειά τους να διασωθούν από την οργή του κόσμου για τα «σκληρά» μέτρα που έρχονται και το δημοσκοπικό «ναυάγιο».

Η κοροϊδία στο μεγαλείο της, αφού κατάφεραν να παραδώσουν ανολοκλήρωτα έργα πάνω στη βιασύνη τους να εκμεταλλευτούν τις πασχαλινές διακοπές και περάσουν το αφήγημα στους πολίτες ότι κάνουν έργο.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα από την Ιόνια Οδό δεν υπάρχει! Και αυτό διότι τη χθεσινή μέρα δεκάδες χιλιάδες εκδρομείς γνώρισαν μια απίστευτη ταλαιπωρία, αφού εγκλωβίστηκαν στην κυριολεξία για ώρες στον- κατά τα άλλα- υπερσύγχρονο δρόμο της Δυτικής Ελλάδας. Και αυτό συνέβη διότι παρέδωσαν το έργο με μόλις μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, στο ύψος του τούνελ της Κλόκοβας, πριν τη γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου και μετά τη Γαβρολίμνη.

Εξάλλου, και η Εθνική Οδός Πατρών- Κορίνθου θα κλείσει σε κάποια σημεία μετά το Πάσχα, αφού ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί και μένουν κάποιες εργασίες.

Βέβαια, πέρα από το «φιάσκο» της κυβέρνησης που βιάστηκε να εγκαινιάσει ανολοκλήρωτα έργα, έρχεται και η αποτυχία της Αστυνομίας και των συναρμόδιων φορέων να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

Όλοι γνώριζαν πως Δευτέρα του Πάσχα θα επιστρέψουν οι περισσότεροι εκδρομείς λόγω του ότι η Τρίτη είναι εργάσιμη και αντί να ληφθούν συγκεκριμένα μέτρα, παρακολουθούσαν άπραγοι τους οργισμένους οδηγούς, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως έκαναν μια απόσταση 20 χλμ. στην Ιόνια Οδό μέχρι τη γέφυρα μέσα σε 2 ώρες ίσως και περισσότερο!

Έτσι, κυριολεκτικά θα ήταν καλύτερα να κυκλοφορούν τα οχήματα από τον παλιό δρόμο. Και μέσα σε όλα αυτά δεν υπήρξε ούτε μια προειδοποίηση στους οδηγούς από κάποιον αρμόδιο, αλλά ούτε και προσπάθεια εκτροπής των οχημάτων στην παλιά Εθνική Οδό, ενδεικτικό του κακού σχεδιασμού και της ανοργανωσιάς όλων των φορέων, αλλά κυρίως της κυβέρνησης που πίεσε οι δρόμοι να παραδοθούν πριν το Πάσχα ενώ ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί.

ΠΗΓΗ