Η Φώφη τα σπάει οριστικά με τον Σταύρο;

Καθυστερημένα μεν, αλλά άκρως επιθετικά απάντησε η Φώφη Γεννηματά στον Σταύρο Θεοδωράκη, με αφορμή τις δημόσιες κατηγορίες περί αποστασίας, λόγω των πρόσφατων «μεταγραφών» δύο βουλευτών του Ποταμιού (Αχμέτ Ιλχάν, Κώστας Μπαργιώτας) στην κοινοβουλευτική ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Το νέο επεισόδιο στον άτυπο «εμφύλιο» του χώρου της Κεντροαριστεράς εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης, όταν η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε «χυδαιότητες» τις κατηγορίες που απευθύνει ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Κληθείσα να σχολιάσει τα περί «αποστασίας», απάντησε χαρακτηριστικά (Real fm): «Δεν θα σχολιάσω χυδαιότητες, αλλά νομίζω ο καθένας θα πρέπει να κοιτάζετε στον καθρέφτη και κάποια στιγμή να κάνει την αυτοκριτική του. Δεν κάνω κανένα σχόλιο γι’ αυτά τα πράγματα» είπε.

Σε ότι αφορά τις σχέσεις της με τον Ε. Βενιζέλο για τον οποίον πολλοί υποστηρίζουν ότι η μισή καρδιά του βρίσκεται εκτός κόμματος και ότι τα νέφη πυκνώνουν, η κ. Γεννηματά ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχουν σύννεφα στη σχέσεις μας. Αυτή τη στιγμή για μένα προτεραιότητα έχει η ενότητα του χώρου. Ο κ. Βενιζέλος είναι ένα ενεργό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, είναι ο άνθρωπος που κράτησε το ΠΑΣΟΚ ζωντανό στα πολύ δύσκολα και αυτή τη στιγμή συμμετέχει στην κοινή προσπάθεια και πρέπει όλοι να συμμετέχουν σε αυτή την κοινή προσπάθεια».