Aνακοίνωση Τομέα Προστασίας του Πολίτη για την δολοφονική συμπλοκή οπαδών στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Η δολοφονική επίθεση με όπλο, μαχαίρια και καδρόνια έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας σε συμπλοκή οπαδών και σε απόσταση μόλις 50 μέτρων από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, επέφερε τον τραυματισμό τουλάχιστον τριών ατόμων.

Η κυβέρνηση της ΝΔ που έκανε πολλά χρόνια για να καταλάβει ότι δεν υπάρχει οπαδική βία που εκδηλώνεται με μεμονωμένα περιστατικά, αλλά οργανωμένο έγκλημα οπαδών, που εκδηλώνεται με δολοφονίες, εκβιάσεις, εμπορία όπλων και ναρκωτικών, σωματικές βλάβες κ.λπ., δεν έχει μπορέσει να ελέγξει ακόμη αυτό το εγκληματικό φαινόμενο, που εκδηλώνεται πια με θρασύτητα μπροστά στους χώρους ευθύνης της ΕΛΑΣ.

Η πλήρης αποτυχία των αρχών και η αποτυχία των κυβερνητικών μέτρων, που εδώ και καιρό την έχουμε επισημάνει, καταδεικνύει ότι έχουμε ακόμη πολύ δρόμο να διανύσουμε για να μπορέσει το κράτος μας να ανακαταλάβει τους αθλητικούς χώρους.

Καλούμε την κυβέρνηση να ενεργήσει με σχέδιο, μέθοδο και χρήση όλων των αστυνομικών και δικονομικών εργαλείων που μπορούν να σταματήσουν το οργανωμένο έγκλημα.

Δεν υπάρχει άλλος χρόνος.


Πηγή

Leave a Reply