Συνεχίζει τους εντυπωσιασμούς χωρίς ουσία το Υπ. Ανάπτυξης και με το νέο Υπουργό

Δήλωση Γιώργου Νικητιάδη Βουλευτή Δωδεκανήσου & υπεύθυνου Κ.Τ.Ε. ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για τον τριπλασιασμό των προστίμων που ανακοίνωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης

Οι πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας με εντυπωσιασμούς όσον αφορά στην αντιμετώπιση της ακρίβειας συνεχίζονται. Οι δηλώσεις και τα μέτρα που διατείνεται ότι θα λάβει ο κ. Θεοδωρικάκος, δεν εστιάζουν στον πυρήνα της ακρίβειας.

Οι παρανομούντες θα πρέπει να επιστρέφουν το σύνολο του ποσού της αισχροκέρδειας και αυτό να αποδίδεται στις καταναλωτικές οργανώσεις. Επίσης θα πρέπει να ανακοινώνονται τα προϊόντα για τα οποία αισχροκερδούσαν.

Η Νέα Δημοκρατία τώρα αντιλήφθηκε ότι η Επιτροπή Ανταγωνισμού οφείλει να ελέγξει την ακρίβεια, επιβάλλοντας πρόστιμα στις πολυεθνικές που πωλούν στη χώρα μας τα προϊόντας τους ακριβότερα από ό,τι σε άλλες χώρες; Ομολογούν δηλαδή ότι η περίφημη επιστολή Μητσοτάκη στην κα. Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ήταν μία κίνηση προεκλογικού χαρακτήρα για τις ευρωεκλογές και μόνο.

Σήμερα η Κυβέρνηση δια του Υφυπ. Οικονομικών σε σχετική ερώτηση μου στη Βουλή ομολόγησε ότι αδυνατεί να υπολογίσει το δημοσιονομικό κόστος που θα έχει από τη μείωση των συντελεστών ΦΠΑ στο λάδι. Αρνούνται διαρκώς να λάβουν τα σωστά μέτρα. Δεν είναι ικανοί να αντιμετωπίσουν την ακρίβεια.


Πηγή

Leave a Reply