«Το “πάρτι” των απευθείας αναθέσεων στη ΔΥΠΑ προς εταιρεία φάντασμα συνεχίζεται. Ο Πρωθυπουργός απουσιάζει…»

Δήλωση Γιώργου Μουλκιώτη, Βουλευτή Βοιωτίας και Υπεύθυνου Κ.Τ.Ε Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, με Κοινοβουλευτική Παρέμβαση – Ερώτηση ανέδειξε το θέμα των απευθείας αναθέσεων από την Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης  (Δ.ΥΠ.Α), πρώην ΟΑΕΔ,  σε εταιρεία «φάντασμα» με ποσό ύψους 33.790,00 €.

Στις 20 Μαΐου με κοινή ανακοίνωση, η Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ) και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ, ΤΟΕΕ, ΤΟΕΚ (ΠΑΝΣΥΠΟ), κατήγγειλαν ότι η Διοίκηση της ΔΥΠΑ έχει προβεί και σε άλλες πέντε απευθείας αναθέσεις προς την ίδια εταιρία, όλες με το ίδιο αντικείμενο, δηλαδή την επικοινωνιακή προβολή της Δ.ΥΠ.Α.

Τελικά η Ν.Δ. και το Μέγαρο Μαξίμου μετέτρεψαν την Ελλάδα σε ξέφραγο αμπέλι όπου τα συφέροντα που την στηρίζουν και οι ημέτεροι, κερδοσκοπούν σε βάρος του Ελληνικού Λαού.

Οι απευθείας αναθέσεις της ΔΥΠΑ, στην εταιρία φάντασμα, δεν έχουν τελειωμό. 

Σε πόσες τέτοιες εταιρείες ζητείται η παραίτηση του Διοικητή της;

Την απάντηση θα δώσει ο Ελληνικός λαός, για να προτατεύσει το δημόσιο συμφέρον, την αξιοπρέπεια του και την αξιοπρεπή διαβίωση του.


Πηγή

Leave a Reply