Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Thessaloniki PhotoBiennale 2023 – ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Την έκθεση Thessaloniki PhotoBiennale 2023 του MOMus με τίτλο «Το φάντασμα του λαού» επισκέφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Η έκθεση, που φιλοξενείται στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης και το Πειραματικό Κέντρο Τεχνών, διερευνά τις διαφορετικές πτυχές του λαϊκισμού διεθνώς μέσα από τα έργα 25 καλλιτεχνών και φωτογράφων.

Τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής υποδέχτηκαν και ξενάγησαν στην έκθεση ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του MOMus Επαμεινώνδας Χριστοφιλόπουλος, η Γενική Διευθύντρια του MOMus Φανή Τσατσάια και η Διευθύντρια του MOMus-Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης Ηρώ Κατσαρίδου.

«Πρέπει να δώσουμε έμφαση ξανά στην ποιότητα της δημοκρατίας και τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Δυστυχώς, τόσο ο λαϊκισμός όσο και ο ελιτισμός αποδομούν τον γόνιμο διάλογο. Η έκθεση είναι όντως μια ευκαιρία αναστοχασμού» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ανδρουλάκης.

Από την πλευρά του ο Επαμεινώνδας Χριστοφιλόπουλος, Πρόεδρος του Δ.Σ. του MOMus ανέφερε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί στην ουσία αναλύσαμε τις πολιτικές εξελίξεις σε πολλά σημεία του πλανήτη και για εμάς ήταν μια πολύ χρήσιμη συζήτηση». 


Πηγή

Leave a Reply