Συνάντηση εκπροσώπων ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Βουλή των Ελλήνων μεταξύ εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (Ε.Ι.Ο.) για να συζητηθούν απαραίτητες τροποποιήσεις στο υφιστάμενο Αθλητικό Θεσμικό Πλαίσιο, καθώς και άλλα τρέχοντα ζητήματα του Αθλητισμού.

Στην συνάντηση αναλύθηκαν το μεγάλο διαχρονικό πρόβλημα των νομικών ζητημάτων των εγκαταστάσεων των Ναυταθλητικών Σωματείων, τα μείζονα θέματα που προκύπτουν από το Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων και το σύστημα αξιολόγησης «ΧΙΛΩΝ», τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των προπονητών λόγω της κατακερματισμένης νομοθέτησης των τελευταίων χρόνων, η νέα πραγματικότητα στην Παγκόσμια Ιστιοπλοΐα λόγω των αλλαγών των Ολυμπιακών Κατηγοριών από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (Δ.Ο.Ε.), καθώς και οι απαιτούμενες τροποποιήσεις της αθλητικής νομοθεσίας.

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής εκπροσώπησαν ο Βουλευτής Ν. Δράμας και Υπεύθυνος ΚΤΕ Αθλητισμού κ. Αναστάσιος Νικολαΐδης, ο Γραμματέας Τομέα Αθλητισμού κ. Θανάσης Ζαννιάς, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Τομέα Αθλητισμού κ. Παναγιώτης Γκανιάτσος, ο Προϊστάμενος της Κ.Ο. κ. Χάρης Δημακαρέας ενώ από πλευράς της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας παρευρέθηκε η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κα Νίκη Αναστασίου.


Πηγή

Leave a Reply