Τσιόδρας: Από τον Κασσελάκη βλέπουμε μόνο εικόνα και καθόλου ουσία και πολιτικές θέσεις

«Η εδραίωση της πολιτικής κυριαρχίας της ΝΔ γίνεται με την αντιμετώπιση των προβλημάτων κι όχι με τις αντιπαραθέσεις με την αντιπολίτευση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού

Στις πρόσφατες εξελίξεις στην αξιωματική αντιπολίτευση και πώς αυτές αντικατοπτρίζονται στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, αναφέρθηκε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. 

«Εμείς προσπαθούμε να απαντήσουμε στα προβλήματα, να απαντήσουμε στις αγωνίες του κόσμου και μέσα από εκεί να εδραιωθεί η πολιτική κυριαρχία η οποία καταγράφηκε στις εκλογές», τόνισε ο κ. Τσιόδρας και πρόσθεσε ότι «όπως είπε και ο πρωθυπουργός χθες στην ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα, η εδραίωση της κυριαρχίας της Νέας Δημοκρατίας που καταγράφεται όντως σε αυτές τις δημοσκοπήσεις, έχει να κάνει με την αντιμετώπιση των προβλημάτων των πολιτών και όχι βεβαίως με τις αντιπαραθέσεις με την αντιπολίτευση». 

Αναφερόμενος στον νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Κασσελάκη ο κ. Τσιόδρας σημείωσε ότι «ένας πολιτικός αρχηγός, και ειδικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κρίνεται με βάση πολιτικές. Πολιτικές μέχρι τώρα δεν έχουμε δει, ούτε έχουμε ακούσει. Και δεν είναι κάτι το οποίο λένε μόνο τα στελέχη της κυβέρνησης. Είναι κάτι το οποίο ομολογούν τα ίδια τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Συνέχισε αναφέροντας πως «φάνηκε και στην προηγούμενη τετραετία ότι η κυβέρνηση κρίνεται από το πόσο ανταποκρίνεται στα αιτήματα των πολιτών και όχι από το τι λέει η αντιπολίτευση», ενώ πρόσθεσε ότι «η αντιπαράθεση που γινόταν με τον ΣΥΡΙΖΑ και με τον κύριο Τσίπρα, σε πολύ υψηλούς τόνους, δεν φάνηκε ότι λειτούργησε υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ σε τελική ανάλυση όταν πήγε ο πολίτης στην κάλπη». 

«Η κυβέρνηση -όπως καταγράφεται και στις μετρήσεις και καταγράφηκε στο εκλογικό αποτέλεσμα- αναμετράται με τα πραγματικά προβλήματα και κρίνεται από το κατά πόσο δίνει λύσεις» επισήμανε, ενώ όπως είπε: «Προς το παρόν, γιατί είναι πάρα πολύ νωρίς για να κρίνει κάποιος, δεν ακούμε πολιτικές προτάσεις από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης και περιμένουμε να δούμε αν εκτός από εικόνα, υπάρχει και ουσία. Προς το παρόν, δεν βλέπω κάτι τέτοιο».

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Leave a Reply