O 23χρονος τράπερ Gameboy Melody νεκρός στο τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη

Ο 23χρονος καλλιτέχνης ήταν αναβάτης σε μηχανή μαζί με 22χρονη γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη

Στην άσφαλτο άφησε την τελευταία του πνοή ο 23χρονος τράπερ, GameBoy Melody, καθώς είναι εκείνος που έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα σήμερα, 4 Σεπτεμβρίου 2023, στην Πέτρου Ράλλη

Ο 23χρονος καλλιτέχνης ήταν αναβάτης σε μηχανή μαζί με 22χρονη γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 23χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα που κινούνταν επί της Πέτρου Ράλλη από Νίκαια προς Αθήνα, όταν προσέκρουσε στο πίσω μέρος σε σταθμευμένο φορτηγό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τους δύο αναβάτες στο νοσοκομείο «Αττικόν», αλλά, δυστυχώς, ο νεαρός καλλιτέχνης δεν τα κατάφερε. Ο GameBoy Melody μεγάλωσε στην περιοχή της Κυψέλης και ξεκίνησε από μικρός να ασχολείται με τη μουσική, όπως και ο αδερφός του ο οποίος είναι επίσης τράπερ με το όνομα «YOUNG T». Ο ίδιος, μάλιστα, με αναρτήσεις του στο Instagram έκανε γνωστό τον θάνατο του GB Melody γράφοντας «θα σε αγαπώ για πάντα, είσαι ο άγγελός μου». 

O 23χρονος τράπερ Gameboy Melody

Μέχρι πρότινος άνηκε στη δισκογραφική εταιρεία που είχε ιδρύσει ο Snik, την ATH Records, με τα τραγούδια του όπως το WET, το Hoodstars, το Matchy Matchy και το Love Stories να έχουν ξεχωρίσει στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στo YouTube. 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Leave a Reply