Νέα Φιλαδέλφεια: Άρχισαν να «μιλούν» τα κινητά των Κροατών 

Σε πλάνα που εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ οι Κροάτες διακρίνονται να φορούν διακριτικά στον αριστερό ώμο για να αναγνωρίζονται μεταξύ τους την ώρα των συμπλοκών

Φως στις έρευνες για τη δολοφονία του Μιχάλη αναμένεται να ρίξουν και τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων που εξετάζονται από τις αρχές. Και φαίνεται να αντλούν ενδιαφέροντα στοιχεία όπως αποκαλύπτει ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ Γιάννης Σουλιώτης.

Η ασφάλεια κατάσχεσε από την πρώτη στιγμή τα τηλέφωνα των Κροατών χούλιγκαν που συνελήφθησαν για τα επεισόδια γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ. Όπως προκύπτει κι από ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ η επεξεργασία των δεδομένων από ορισμένα κινητά έχει ήδη ξεκινήσει. Παρακάτω βλέπουμε μια φωτογραφία από το ιστορικό αναζήτησης στην εφαρμογή GPS Google maps. Προκύπτει όλο το δρομολόγιο που έχει κάνει ο συγκεκριμένος οπαδός:

Κινητά

Στο κινητό υπάρχουν συγκεκριμένες διευθύνσεις σε διαμέρισμα στην Αθήνα στους Αμπελόκηπους και σε συγκεκριμένη διεύθυνση στο Μαρούσι, και η τελευταία αναζήτηση στο ιστορικό είναι στο σταθμό Ειρήνη. Όπως προκύπτει δηλαδή, έδρασαν βάσει σχεδίου και βάσει οδηγιών. 

Σημειώνεται ότι η ολοκλήρωση της επεξεργασίας των δεδομένων των κινητών μπορεί να ρίξει φως στο ποιοι προσκάλεσαν τους χούλιγκαν και ποιοι είναι οι οργανωτές της επίθεσης των Κροατών, αλλά μπορεί να φέρει στο φως βίντεο και φωτογραφίες.

Εξάλου, σε πλάνα που εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ, σαν άλλος τακτικός στρατός, οι Κροάτες χούλιγκαν διακρίνονται να φορούν διακριτικά στον αριστερό ώμο για να αναγνωρίζονται μεταξύ τους την ώρα των συμπλοκών. 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Leave a Reply