Χαρδαλιάς: Τον Οκτώβριο, καλούμαστε να πάρουμε μία απόφαση που θα έχει αντίκτυπο στη ζωή μας

“Αισθάνομαι βαριά την ευθύνη να επιτελέσω το έργο για το οποίο σας ζητάω να με εμπιστευτείτε” επισημαίνει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής 

Σήμερα ξεκινάμε μαζί, για να πάμε την Αττική Μπροστά. Γιατί τον Οκτώβριο, καλούμαστε να πάρουμε μία απόφαση που θα έχει αντίκτυπο στη ζωή μας, επισήμανε τη Δευτέρα ο υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοινώνοντας το όνομα του συνδυασμού του, που είναι «Αττική Μπροστά». 

“Αισθάνομαι βαριά την ευθύνη να επιτελέσω το έργο για το οποίο σας ζητάω να με εμπιστευτείτε” επισημαίνει ο κ. Χαρδαλιάς, λίγες ημέρες μετά την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να τον στηρίξει για την περιφέρεια Αττικής.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ν. Χαρδαλιά στο Facebook 

“Σήμερα ξεκινάμε μαζί, για να πάμε την Αττική Μπροστά. 

Γιατί τον Οκτώβριο, καλούμαστε να πάρουμε μία απόφαση που θα έχει αντίκτυπο στη ζωή μας. Αυτή είναι η πραγματικότητα της Αυτοδιοίκησης: αφορά τα μικρά και τα μεγάλα της καθημερινότητας.

Γι’ αυτό και κάθε ψηφοδέλτιο θα εμπεριέχει μέσα τη δική σας εμπιστοσύνη. Και θέλω να μου επιτρέψετε να την κερδίσω.

Αισθάνομαι βαριά την ευθύνη να επιτελέσω το έργο για το οποίο σας ζητάω να με εμπιστευτείτε. Και δεσμεύομαι πως θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας, εάν αποφασίσετε να μου την δώσετε.

Γιατί η Αττική είναι ο τόπος μας. Και αξίζει να πάει μπροστά. Κάθε μέρα, ένα βήμα μπροστά”.
 

Νίκος

Το μήνυμα που δημοσίευσε στο Twitter ο κ. Χαρδαλιάς:

“Αισθάνομαι βαριά την ευθύνη να επιτελέσω το έργο για το οποίο σας ζητώ να με εμπιστευτείτε. Δεσμεύομαι: θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας. Η Αττική είναι ο τόπος μας. Αξίζει να πάει μπροστά. Κάθε μέρα, ένα βήμα μπροστά”.
 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Leave a Reply