Συνάντηση του Προεδρείου των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών με οργανώσεις της ΛΟΑΤΚΙ+ Κοινότητας

Συνάντηση με οργανώσεις της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας πραγματοποίησε στο πλαίσιο των εργασιών του στην Ελλάδα η Πρέοδρος Iratxe Garcia Perez, το Προεδρείο της Ευρω-όμαδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών και ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Συμπρόεδρος του LGBTI Intergroup Marc Angel, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκου Ανδρουλάκη.

Στην συνάντηση συμμετείχαν η Στέλλα Μπέλλια από τις Οικογένειες Ουράνιο Τόξο, ο Μιχάλης Σακελλαρίου από τους Rainbow Seniors και ο Θάνος Βλαχογιάννης, Εμπειρογνώμων σε ΛΟΑΤΚΙ+ ζητήματα όπου είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η κοινότητα. Χαιρετισμούς απεύθυναν το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών, η Intersex Greece και το Πολύχρωμο Σχολείο, όπου και θα καταθέσουν σχετικά υπομνήματα. 

Από το ΠΑΣΟΚ συμμετείχαν ακόμα η Γραμματέας του Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Άννας Παπαδοπούλου, η αναπληρώτρια Γραμματέας, Μελίνα Θεοδώρου. Τη συνάντηση οργάνωσε και συντόνισε ο Γιάννης Βήκας, αναπληρωτής Γραμματέας του Τομέα και σύμβουλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας σε θέματα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Συμπερίληψης και ΛΟΑΤΚΙ+. 


Πηγή

Leave a Reply