«Η Άνοιξη του ΠΑΣΟΚ, είναι μπροστά μας» – ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Στην Αταλάντη βρέθηκε, το απόγευμα της Παρασκευής, η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη, για να συμμετάσχει ως κεντρική ομιλήτρια στην πολιτική εκδήλωση που διεξήχθη για τα εγκαίνια των Γραφείων της Τ.Ο. Δήμου Λοκρών του κόμματος.

«Τα εγκαίνια των Γραφείων της Τ.Ο., αποτελούν τοπικό γεγονός με μεγάλη αξία, καθώς αποδεικνύουν έμπρακτα την αφύπνιση και συσπείρωση των δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ, την αναγέννηση της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης. Εύχομαι, από καρδιάς, να είναι καλοστέριωτα και εδώ όλοι μαζί να γιορτάσετε το βράδυ των εκλογών την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ σε θέση πρωταγωνιστή», τόνισε καταχειροκροτούμενη η Ε. Λιακούλη στην έναρξη της ομιλίας της.

Επιπλέον, η Λαρισαία Βουλευτής περιέγραψε πως «το ΠΑΣΟΚ, με μπροστάρη τον Πρόεδρό μας, Νίκο Ανδρουλάκη, και την ακάματη προσπάθεια του Γραμματέα Κ.Π.Ε., Ανδρέα Σπυρόπουλου, ανοίγει ξανά την αγκαλιά του απ’ άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας, φτιάχνει ζεστές “φωλιές” ανά την επικράτεια, όπως αυτά τα Γραφεία, που εξελίσσονται σε φωτεινές εστίες πολιτικής μόχλευσης και δημιουργίας για τους δημοκρατικούς προοδευτικούς πολίτες κάθε περιοχής. Χτίζουμε ξανά, λιθαράκι – λιθαράκι τη σχέση εμπιστοσύνης με την κοινωνία, κρατώντας ψηλά τον Πράσινο Ήλιο, με κινητήριες δυνάμεις την ενότητα, τις ανοιχτές συμμετοχικές διαδικασίες, το διαυγές σοσιαλδημοκρατικό πολιτικό στίγμα, τον καινοτόμο σύγχρονο λόγο, μακριά από τα εύκολα μεγάλα λόγια. Με κινητήριο δύναμη, ιδίως, τη σκληρή δουλειά και την αδιάκοπη αφοσίωση στις ανάγκες, τα προβλήματα και τα όνειρα του Ελληνικού Λαού».

Εν συνεχεία, η Ευαγγελία Λιακούλη ανέδειξε σειρά παραμέτρων για το «πόσο ίδιοι είναι η Ν.Δ. και ο ΣΥΡΙΖΑ, το κακέκτυπο των δήθεν μονομάχων, που ο ένας στρώνει το χαλί για να παρελάσει ο άλλος. Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει κατά γράμμα στο δρόμο της παρακμής που χάραξε ο κ. Τσίπρας, αγκαλιά για χρόνια με το ακροδεξιό συγκυβερνήτη του, κ. Καμμένο. Αρκεί να συγκρίνει κανείς τα πεπραγμένα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ στην οικονομία, στον ενεργειακό τομέα, στο Κοινωνικό Κράτος, ιδίως δε στις απόπειρες κομματικού ελέγχου των μέσων μαζικής ενημέρωσης, χειραγώγησης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, άλωσης της Δικαιοσύνης και των Ανεξαρτήτων Αρχών, ποδοπάτησης του Συντάγματος και των θεσμών, για να καταλάβει πως μαζί ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας,  δεν αποτελούν παρά τις δύο όψεις του ίδιου προσώπου, ως άλλος σύγχρονος Ιανός».

Στην εκτενή τοποθέτησή της, αναφέρθηκε αναλυτικά στα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες, όπως την ενεργειακή κρίση, την ασφυκτική ακρίβεια, τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, την προστασία της 1ης κατοικίας, την υποβάθμιση των δημόσιων δομών υγείας, την κατεδάφιση του Κράτους Πρόνοιας, τις ανάγκες αγροτών, κτηνοτρόφων, ελεύθερων επαγγελματιών, συνταξιούχων. Αξίζει να σημειωθεί ότι έδωσε έμφαση, όχι απλώς στην απαρίθμηση των αδιεξόδων, αλλά στην παρουσίαση των τεκμηριωμένων προγραμματικών θέσεων του ΠΑΣΟΚ για έκαστο θέμα.

«Μέχρι το τελευταίο λεπτό, σε όλη την Ελλάδα, σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, πόρτα την πόρτα, στα νοικοκυριά, στους χώρους εργασίας, στα χωράφια, από τα καφενεία των απαξιωμένων ηρώων της τρίτης ηλικίας, μέχρι τα στέκια όπου χτυπά δυνατά η καρδιά της απογοητευμένης νέας γενιάς, εμείς είμαστε εκεί. Δίνουμε τη μάχη της αλήθειας, της αξιοπιστίας και της υπευθυνότητας. Κομίζουμε ένα διαφορετικό ήθος στον πολιτικό βίο του Τόπου μας, που βουλιάζει στη λάσπη και στην υποκρισία. Ριχνόμαστε τον όμορφο αγώνα, για τις αρχές και τις αξίες μιας Παράταξης, που σκυλεύτηκε, μάτωσε, αλλά δεν έπαψε στιγμή να νοιάζεται για τους ευάλωτους και μη προνομιούχουςΚαλούς μας αγώνες, η άνοιξη του ΠΑΣΟΚ είναι μπροστά μας!», επισήμανε η Γραμματέας της Κ.Ο. και Βουλευτής Λάρισας.  


Πηγή

Leave a Reply